2777
2789
عنوان

درس نمیخونم

69 بازدید | 7 پست

پشت کنکوریم سه ماهه میخوام شروع کنم همش یکن میخونم ول میکنم سر چمع توی این سه ما شاید ۱٠ ساعت خوندم گوشیم حتی وقتی میزارم کنار درس نمیخونم میرم سمت کارای دیگه نمیدونم چکار کنم رتبم امسال صد هزار شد باید بمونم پشت کنکور و درس بخونم تک فرزندم هستم و باید موفق بشم به هزار تا دلیل دیگه هر راهی رو میرم میخورم به بن بست

ببین اولش برای همه سخته ولی خب اگه برنامه بچینی و خودتو مجبور کنی طبق اون پیش بری ناخوداگاه ساعت مطالعه ات زیاد میشه و دیگه نشستن سر درس اونقدرا هم برات سخت نیست ، میتونی مشاور بگیری که روی کارت نظارت داشته باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اولش برای همه سخته ولی خب اگه برنامه بچینی و خودتو مجبور کنی طبق اون پیش بری ناخوداگاه ساعت مطا ...

مرسی دوستم 

مشاور خیلی دتشتم ولی نمیخوندم گزارش کار فیک میدادم یا اگه میخوندم ۲ ساعت میخوندم الکی میگفتم پنج ساعت خوندم همشم عوض میکزدم ادم تا خودش نخواد نمیشه

دانشگاه هیچی نداره ،هیچی آخرش فقط عمرتو از دست میدی برو دنبال یه کاری ،حرفه ای بحاش پول بده آزاد یا ...

اگه بخونی رشته خوبی بری که کنکوری ی سکوی پرتاپه من از کارای ازاد خوشم نمیاد سرمایه هم ندارم خجالت میکشم کلا هر کاریو انجام نمیدم خودمم بخوام اصن بابام نمیزاره