2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 4000 بازدید | 68 پست

من هم تو همون کانال هستم

وویس هایی ک میذاره خیلی خوبن 

برادرزادم 20 سالشه یه مقدار تازه آشناشده با این قانون و .... رفته دوره هاش رو ثبت نام کرده با تخفیف نوروزی هرماه رو 89 تومن ثبتنام کرده. برنامه ماه اول رو براش فرستاده بودن اتفاقا دیروز اومده بود خونمون نشونم داد 11 یا 12 تا وویس بود برای ماه اول. یکی از وویس هارو پلی کرد گوش دادیم 56 دقیقه بود خدایی خیلی خوب بود و توضیحات خیلی خوبی داد استادش. من خودمم راجع به قانون جذب خیلی خوندم. ولی اون یه مباحث جدیدتری رو تو همون جلسه ی اول توضیح داد ک خیلی خیلی جالب و درست بودن. اینارو نمیگم ک تشویق بشی برای ثبتنام عزیز. تجربم رو دارم برات میگم. بغیر این وویس ها دیگه نمیدونم چی رو اپش هست. این اپ رو برای ثبتامی ها میفرستن و کس دیگه ای نمیتونه بگیرش. درکل من ک خوشم اومد. 

جهنم دیگران هستند.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای آموزش رایگان قانون جذب می تونید به کانال کلید ثروت @kelide3rvat  در تل.گرام مراجعه کنید ؛ 

http://kelideservat.com/law-of-attraction-channel/

@سدنا1   

@سپید_25‍ 

؛ آموزش رایگان قانون جذب برای جذب ثروت و سلامتی و روابط عالی | کانال : @kelide3rvat 
من تازه دارم کتابای جذب رو میخونم اولین کتاب محدودیت صفر شروع کردم .نصف رسیدم خیلی ارامش بهم میده .ک ...

میشه ادرس کانال رو بذاری واسم تامنم برم بخونم کتابارو عزیزم

خدایا واسه تو غیر ممکن وجود نداره،غیرممکن های زندگیِ منو ممکن کن🤕👧💪
بچه ها پس چرا من هرچی تلاش میکنم قانون جذبم جواب نمیده؟ اونایی ک جواب گرفتین میاین یه مثال بزنید با ...

من یه خواسته ای داشتم رفته بودم تو یه بلندی ....ب هیچی فکر نکردم فقط صدای طبیعت رو میشنیدم.چشمامو بسته بودم خودمو رها کرده بودم .دیدم وارد،یه کانال شدم انگار حلقه های گرد قرمز ب سمتم میومد رفتم ورفتم خودمو تو اون کانال دیدم که ب خواسته ام رسیدم وخداروشکر میکنم وخیلی خوشحالم.حالت سرگیجه انگاربهم دست داده بود خودمو ازون حالت خارج کردم خیلی انرژی سنگینی بود انگار.بعدش که ب خودم اومد حس کردم روحیه ام خیلی عوض شده .همون شبش ب خواسته ام رسیدم ازون پس عاشق ارتباط با کایناتم😍😍😍خداوندا سپاسگڌارم

بچه های تاپیکم خیلی دوستتون دارم😍😍😍😍انشاله ب ارزوهای قشنگتون برسید😘😘😘😘
میشه بیشتر بگییی الان تو خونه ام انجام میدی

گلم تازه پیامتو دیدم.نه تو خونه اصلا نمیتونم .تمرکزم کمه توخونه.باید محیط بازی باشه هوا بخوره بهم😁

بچه های تاپیکم خیلی دوستتون دارم😍😍😍😍انشاله ب ارزوهای قشنگتون برسید😘😘😘😘
من هم تو همون کانال هستم وویس هایی ک میذاره خیلی خوبن  برادرزادم 20 سالشه یه مقدار تازه آشناش ...

دقیقا همون دوره رو من تهیه کردم عالیه دزسته کتاب راز و بقیه کتابها هستن ولی استاد شریفی با زبان ساده دلسوزانه واقعا با دل پاک جوری توضیح میده محاله کسی نتیجه نبینه