2777
2789
بدن هر چی علائم نشون بده داره هشدار میده که یه مشکلی داره پیر و جوون هم ندارهشاید مثلا کم خونی داشته ...

تا درمان های بی ضرر هست، چرا درمان های دیگه

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۳ ساله بیخوابی دارم پدرم دراومده خسته شدم همه نوع قرصی دکترهای مختلف بهم دادن فایده نداشته ک هیچ ...

به بچه های کوچیک محبت کن مخصوصا اگه نیازمند باشن ، حالت خوب میشه 

مرنج و مرنجان
روانپزشک رفتی؟هورمونات خوب کار میکنه؟

اوه تا دلت بخواد انواع و اقسام آزمایشات و انواع داروهای اعصاب و روان رو خوردم همش بی فایده. کروناهای پی در پی و در نهایت واکسن کرونا باعث شد داغون بشم  و بی خوابی مزمن بگیرم

ب نیازمند زیاد کمک کردم چ ربطی ب بی خوابی داره!!!!😑😑

احسان کردن خودش آرامش میاره، و از دعای اونا مشکل شما حل میشه، 

این مشکل هر چیزی میتونه باشه، بی خوابی، بی پولی و... 

احسان کردن خودش آرامش میاره، و از دعای اونا مشکل شما حل میشه، این مشکل هر چیزی میتونه باشه، بی خوابی ...

حرفت درست اما مبنای علمی نداره! احساس آرامش دارم اما بی خوابی مزمن در اثر بیماری و واکسن گرفتم 

حرفت درست اما مبنای علمی نداره! احساس آرامش دارم اما بی خوابی مزمن در اثر بیماری و واکسن گرفتم

خیلی چیزها مبنای علمی نمیشه براش آورد

بله بستگی به نیت شما داره، شما برای برطرف شدن این مشکلتون میتونید این کار خیررو بکنید و از خداوند متعال بخواهید که این مشکل بی خواب تون رو حل کنه

حالا اگر به این موارد اعتقاد ندارید، از نظر خوراکی انجام بده

شیر داغ همراه عسل قبل خواب، خوردن گل گاوزبان قیل خواب .اسپره گلاب به صورت زدن و بو کردن و.. 

البته مداومت کن به یکی دوبار نگی نشد