2777
2789

لعنت😑😑 لعنت😑😑

ای خدا سریال چینی ای نمونده که من دیده باشم و کراش نزده باشم🤕🤕

حتی شیطان هاشون هم کراشن لامصب ها🤕🤧🤧

فکر کنم اگه همه به کراش شون می رسیدن چین و کره بیشترین آمار ازدواج تو جهان رو می داشتن🤧🤧

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی مزه

شوخی نبودش😐😐😐

چرا همه چی رو به شوخی می گیرین بعضی هاتون؟ جدی می پرسم؟

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

شیطان فقط سیما جیائو

دونگ فانگ چینگ سانگ و تان تای جین رو هم سرچ کن

از سیما جیائو هم خوشتیپ ترن😑😑😑

میدونمم

خب خوبه که می دونی

ولی واقعا خسته شدم از اینکه هر سریالی دیدم یک کراش به لیستم اضافه شد

اتفاقا انگار ازدواج دختر ایرانی با کره یا زیاد شده 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

اتفاقا انگار ازدواج دختر ایرانی با کره یا زیاد شده

جدی؟

کار کراش زدن به جایی کشیده که واقعا میرن ازدواج می کنن؟😑😑😑

جدی؟کار کراش زدن به جایی کشیده که واقعا میرن ازدواج می کنن؟😑😑😑

عه تو اینستا پر شده بخدا 

دختره با دکتر کره ی ازدواج کرده دوتا پسر داره .خیلی زوج باحالی هستن .شوهرشم فارسی قشنگ حرف میزنه 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

اونا هم خوشتیپن ولی من رو ارتور چن کراشم بنظرم جذابتر از همشونه

من روی دیلان وانگ کراش دارم

ولی حیف انگار آقا همسر زیاد دارن

هر سریالی بازی می کنه بعدش شایعه پخش می کنن راجع به همسر داشتن و آخر سر تا خودش نگه دست بردار نیستن😒😒😒😒😴