2777
2789
عنوان

سندروم داون

| مشاهده متن کامل بحث + 2453 بازدید | 78 پست
عزیزم چون پدر اسپرماش دائم تولید میشه و جدید و مادر از دوران جنینی کل تخمکارو داره تخمکا در معرض جه ...

بله میدونم ولی از هر دو طرف امکانش هست.فقط به مادر مربوط نیست هرچند درصدش بیشتره

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

ماهم یه بچه سندرم دان داریم ولی خب خیلی درصد عقب افتادگیش بالاست و نه خوب حرف میزنه نه چیز خاصی یاد میگیره

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان خواهش کردم فقط کسانی که بچه ی سندروم داون دارن بیان  گفتم ک من هیچ آزمایشی ندادم بیشتر ...

باهاش خیلی گفتاردرمانی کار کنید 

من خواهرم هست ولی هنوز حرف زدنش عادی نیس

خوشمزه های هانان🍏. دارای نماد اعتماد🍎 ارسال به سراسر کشور و خارج از کشور😍😎
چندوقتشه

بزرگه متولد 79 هستش

خبرنداشتی؟؟؟؟؟،ازچی؟؟؟؟؟

توهمون پست نوشتم 

ازاینکه این اختلال واحتمال اینکه جنین اینطور بشه

براهرکسی پیش میاد مختص فردخاصی 

به طورمثال ازدواج فامیلی ... ارثی ... سن بالا وغیره نیست

جز خدا💕 دل نمیبندم به کس...
شماباهاش گفتار کارمیکردین

بردیمش گفتار درمانی اما همکاری نمیکرد

چند ماه رفت دیگه خسته شد

خیلی از حرفاشو خودمون میفهمیم فقط 

توهمون پست نوشتم  ازاینکه این اختلال واحتمال اینکه جنین اینطور بشه براهرکسی پیش میاد مختص فرد ...

بچه اولتونه؟ چندسالتونه؟

کاردرمانی میبردینش؟

اره ولی اصلا همکاری نمیکرد.اوناهم گفتن نیارینش دیگه

حتی مدرسه هم فرستادیم ولی اوناهم گفتن نیارینش

خیلی ارومه ها.به شدت مهربان

ولی خب یاد نمیگیره

عموم میشه.مادربزرگ و پدربزرگم فوت شده از سال 85 پیش ماست