2777
2789

یکی از دوستای دانشگاهم خیلی باهم اوکی بودیم

تابستون هم گهگاهی بهم پیام میدادیم من همیشه خیلی صمیمی تو چت حرف میزدم اونم همبنطور

یهو اواسط تابستون شروع کرد رسمی حرف زدن 

منم بعد ازش پرسیدم چیشده

گفت من احساس کردم تو داری از من فاصله میگیری و پروفایلتو برام بستیو (کلا پروفایل نداشتم) و اینا

خلاصه من براش توضیح دادم که ایتجوری نیست و حتی ازش معذرت خواستم که ذهنشو درگیر کردم  اونم گفت باشه سوتفاهم بوده و حل شد و اینا 

ولی دوباااره تو دانشگاه برام قیافه گرفته بود😐

باز من بهش پیام دادم بحثو باز کنم یجوری جوابمو داد که احساس کردم دوس نداره بهش پیام بدم

اصلا نمیدونم باید چیکار کنم

تو دانشگاه هر روز و هر ثانیه همو میبینیم واقا طاقت ندارم تو دهن یکی باشم و باهام بد باشه فکرش دیوونم میکنه اه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رها کن 

منم دقیقا همین مشکل رو داشتم 

طرف رو زیادی تحویل گرفتم 

سر سوءتفاهم هی بیخودی عذرخواهی کردم خانوم فک کرد خبریه منم دکمشو زدم 

اینهمه آدم تو دانشگاه هست چرا با اون میگردی که حس بد بخت میده؟

رها کن منم دقیقا همین مشکل رو داشتم طرف رو زیادی تحویل گرفتم سر سوءتفاهم هی بیخودی عذرخواهی کردم خان ...

مشکلم اینه ما کلاسامون همه جا باهمه و دوستای مشترک داریم و تقریبا تو هر جمعی بشینم اونم هست

خواسته ناخواسته باید تحمل کنم این وضعیتو

ولی حق با شماست منم دیگه تلاشی نمیکنم

مشکلم اینه ما کلاسامون همه جا باهمه و دوستای مشترک داریم و تقریبا تو هر جمعی بشینم اونم هستخواسته نا ...

دقیقا منم همین بودم 

کل کلاسا آزمایشگاه ها با هم 

خودمون نمیتونیم انتخاب واحد کنیم همرو دانشگاه انجام میده و همیشه همه یک کلاس باهمن 

رفیق صمیمیم دوست اونم بود 

من که فاصله گرفتم فک میکردم اونم فاصله بگیره نگرفت 

جفتشونو باهم گذاشتم کنار🙃

خیلی تنها بودم اولش ولی عادت کردم الآنم با یه نفر دیگه دوست شدم آرامش پیدا کردم 

با آدمی که همش باید براش توضیح بدی خانوم بهش برنخوره و بهونه بیخود بیاره  نمیشه رفاقت کرد 

دقیقا منم همین بودم کل کلاسا آزمایشگاه ها با هم خودمون نمیتونیم انتخاب واحد کنیم همرو دانشگاه انجام ...

دقیقااااا تو این موقعیت هستم🥲 راستش از تنهایی خیلی میترسم ولی الان که فکرشو میکنم دوستی که به خاطر این چیزا انقدر راحت ادمو میذاره کنار به چه دردی میخوره

ایشالا منم بتونم از پسش بربیام

ممنونم ازت عزیزم موفق باشی❤️

دقیقااااا تو این موقعیت هستم🥲 راستش از تنهایی خیلی میترسم ولی الان که فکرشو میکنم دوستی که به خاطر ...

منم خیلی اذیت شدم💔

کسایی بودن که من واقعا رو شون حساب باز کرده بودم 

مرام و معرفت گذاشته بودم 

خداروشکر روی واقعیشونو دیدم 

شما هم نترس از تنهایی عوضش شخصیتت حفظ میشه و خدا آدمایی سر راهت قرار میده که هم فرکانست باشن

منم خیلی اذیت شدم💔کسایی بودن که من واقعا رو شون حساب باز کرده بودم مرام و معرفت گذاشته بودم خداروشک ...

دقیقا هنوز احساس میکنم دارم خواب میبینم که این ادم این رفتارو باهام داره حتی اخرین باری که بهش پیام دادمم برای این بود که باورم نمیشد اون اینجوری شده باشه

ولی دیگه چه میشه کرد زندگیه دیگه

دقیقا هنوز احساس میکنم دارم خواب میبینم که این ادم این رفتارو باهام داره حتی اخرین باری که بهش پیام ...

میفهممت کاملا

الان که ازش رد شدم میگم خب اینکه چیزی نبود 

ولی تا وقتی که توی این جریانات بودم خون خونمو میخورد و برا کسی هم تعریف میکردم میگف وااا اینم شد دغدغه💔

ولی واقعا سخته 

من اسمشو گذاشتم رو به رو شدن با بزرگسالی

تازه میفهمی تو جامعه واقعا چه خبره و یاد میگیری به کسی وابسته نباشی 

میفهممت کاملاالان که ازش رد شدم میگم خب اینکه چیزی نبود ولی تا وقتی که توی این جریانات بودم خون خونم ...

دقیقاااا وای خداروشکر یکی منو فهمیددد

منم به هرکی میگم این موضوع ذهنمو درگیر کرده میگن چرا الکی بهش فکر میکنی؟ مهم نیست اصلا

ولی من واقعااا رو مخمممه این موضوع

مخصوصا که کاری هم نمیتونم درموردش بکنم 

واقعا گاهی میگم کاش مثل بقیه انقدر به ادما و رفتاراشون فکر نمیکردم و اهمیت نمیدادم