2777
2789

خانوما شیراز الان هواش چطوره ؟ مخصوصا شب ها

لازمه که واسه شب لباس گرم برداریم؟

و اینکه کجارو به نظرتون خیلی قشنگه ولی مسافرا نمیدونن؟

زندگی از مرگ تنومند تر است، چون زندگی شکم خود را با مرگ سیر می کند؛

لبسا گرم؟ اصلااااااااااااااااااااااااا

https://daigo.ir/secret/91663624188 پروفایل خودم و دختر نازم تنو هست . تنو الان یکساله که پیش من نیست  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیراز شهر گرمسیره ولی لباس پاییزی ببر خیلی زخیم نباشه تا دلت بخواد باغ و بوستان و پارک داره عمارت شاپوری رفتم هتل و رستورانه خیلی قشنگه مخصوصا شبا،پارک ارم قشنگه باغ نارنجستان ارگ کریم خان زند،کلا جاهای دیدنیش زیاده ولی پارک برای نشستن همون ارم خوبه دیروقتم بود گشنه بودین غذاخوریای میدون فلکه گاز تا ۳ صبح بازن

آبشار مارگون فوق العادست

چشمه شش پیر هم خیلی خوبه 

روستای کهکران هم قشنگه

به نظر من برای احتیاط سوییشرت بردار چون اینجاها که گفتم شبهاش سرده

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

شیراز شهر گرمسیره ولی لباس پاییزی ببر خیلی زخیم نباشه تا دلت بخواد باغ و بوستان و پارک داره عمارت شا ...

مرسی عزیزم از راهنماییت  

آبشار مارگون فوق العادستچشمه شش پیر هم خیلی خوبه روستای کهکران هم قشنگهبه نظر من برای احتیاط سوییشرت ...

ممنونم  اره منظورم یه چیزی در حد سویشرت بود

بازار یا مرکز خرید خوب سراغ دارین؟

ممنونم اره منظورم یه چیزی در حد سویشرت بودبازار یا مرکز خرید خوب سراغ دارین؟

نه گلم ، ما زیاد خرید نمیرفتیم فقط چند بار بازار وکیل رفتیم 

بیشتر تفریح میکردیم

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده