2777
2789
عنوان

مصرف قرص سفید کننده گلوتاتیون

116 بازدید | 11 پست

سلام تا حالا کسی قرص سفید کننده گلوتاتیون ،  اینفینیتی. لزل. پیگمنتا. استفاده کرده ؟ تاثیر داشته ؟ 

دخترای فامیلمون استفاده کردن گلوتاتیون اما دقیق نمیدونم از کدومش . و خیلی هم سفید شدن بیش از حد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شنیدم تاثیر خیلی زیادی نداره ، مثلا اگر پوستت زیر آفتاب تیره شده ،کمک به ترمیم و برگشت رنگ اولیه پوست میکنه ولی اینکه ذاتا سبزه باشی و سفید بشی بعید میدونم

من شنیدم تاثیر خیلی زیادی نداره ، مثلا اگر پوستت زیر آفتاب تیره شده ،کمک به ترمیم و برگشت رنگ اولیه ...

من پوستم سفید بوده ولی فکر کنم بخاطر دارو های گیاهی کخ خوردم یکم زرد شده . اتفاقا این دخترا که میگم ذاتی سبزه بودن الان مثل برف سفید شدن 

من تازگیا کرم شیشه سفارش دادم تحقیق کردم خوب بوده قرص ودارو بدرد نمیخوره که

شپا چقد خریدی؟؟ دایی من مغازه داره کرم شیشه . معجزه . برق . هر مدل داره من نمیخرم ک بزنم . پوسته سفید میکنه ولی نازک میکنه خیلی رگ ها دیده میشن . اصلا نزن 

شپا چقد خریدی؟؟ دایی من مغازه داره کرم شیشه . معجزه . برق . هر مدل داره من نمیخرم ک بزنم . پوسته سفی ...

من سه روز پیش سفارش دادم کرم وصابونش هردو۳۶۰شد

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
من بدنم سفیده اما صورتم و دستام تا مچ تیره شده یعنی خوب میشه؟

من خودم  یا اطرافیان نزدیکم استفاده نکردیم ولی اینطور شنیدم که کمک میکنه به رفع تیرگی هایی که ناشی از افتاب و ... بوده ،ولی از کاربرهای همین جا شنیدم که معجزه نمیکنه و باید در نظر داشت هر قرصی عوارض خودش رو داره ،بالاخره یه فعل و انفعالی در بدن به وجود میاره حالا کمتر یا بیشتر