2777
2789

خانوما دارم لوازم کامل خیاطی میگیرم خودم ۶ ساله خیاطی میکنم 

ولی فقط برای خودم دوختم ولی خیلی زیاد مشتری نگرفتم اوایل کار برا مشتری انجام دادم ولی کشتری سر پول اذیتم کرد ذیگه مشتری قبول نکردمو فقط برای خودم دوختم 

بنظرتون اگع مغازه بزنم مشتری خودش میاد؟ فایملامون خیلی دوسم دارن میدونم اگه باز کنم به همه معرفیم میکنن 

بنظرتون باز بکنم؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط بده همه میگن وارد کار جدید نشید ولی اگه مطمئنی بهت کار میدن شروع کن

ببین کلن خیلی خانواده پرجنعیتی داریم کلی فامیل دورو نزدیک ک باهمشون رفت و آمد داریم میدونم اونا همه بفهمن میان سمتم

تیری ک پرتاب بشه یا به هدف میخوره یا نمیخوره اما ۵۰ درصد میخورهتیری ک پرتاب نشه هیچ وقت به هدف نمیخو ...

آره راس میگی واقعن همسرمم کار خیاطیو دوس داره هنوز بهش نگفتم مغازه میخوام ولی میدونم بگم نه نمیگه و میزنه برام