2777
2789
تاپیکای قبلت و خوندم جاریت الان چیکار کرد ؟🙁چقدر بدجنسن خانواده همسرت

هیچی برگشته هی تا چیزی میشه بهش میگن برو خونه بابات

چند شب پیش تو جمع جاریم گفت یه سفر تفریحی بریم دسته جمعی یهو برادرشوهرم برگشت گفت با بابات برو

خیلی خودشیفته ان حالم دیگه ازشون بهم میخوره

خسته و دلشکسته...

هیچی برگشته هی تا چیزی میشه بهش میگن برو خونه باباتچند شب پیش تو جمع جاریم گفت یه سفر تفریحی بریم دس ...

واییییییی

باز جاریته برگشته گفته دسته جمعی تفریح بریم 

با اون بلایی که مادرشوهر و خواهرشوهرش سرش اوردن جاریته که میاد تو جمعشون

دلم سوخت برایش😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییییییباز جاریته برگشته گفته دسته جمعی تفریح بریم با اون بلایی که مادرشوهر و خواهرشوهرش سرش اوردن ...

آره نمیدونم چطوره به دل نگرفته

من جاش بودم هیچوقت دیگه جوابشونم نمیدادم و تو جمعشون حرف نمیزدم

خسته و دلشکسته...

يه تكنيك هست ميگه وقتي دهان فرد خودشيفته باز ميشه تو با دوتا پاهات فقط فرار كن(جان گاتمن)و يك تكنيك ...

دقیقا

من فهمیدم که نمیتونم ازش انتظار اینو داشته باشم که همدم و هم صحبتم باشه و درکم کنه

بعد چند سال زندگی مشترک خیلی درد ناک بود قبول کردن این قضیه ولی باز بهتر از اینه که هرروز امید داشته باشم و نا امیدم کنه

خسته و دلشکسته...

دقیقامن فهمیدم که نمیتونم ازش انتظار اینو داشته باشم که همدم و هم صحبتم باشه و درکم کنهبعد چند سال ز ...

همين نويسنده ميگه كه نااميدي سازنده اول سازگاري هست

يعني شما اميد به بهبود و يا تغيير نداشته باشي

وقتي اين اميد از دست ميره تااااازه اول سازندگي شروع مبشه

هر حرف deepDefenseExceptEngagedPersonalityاصلا مبارزه نكناصلا نزديكشون نشوانتظار نداشته باش ازشونو ش ...

شخصی سازی نکن یعنی چی 

سه تای اول رو با مغز استخون بهشون رسیدم و درک کردم

خسته و دلشکسته...