2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره این ترم نوشتیم

من الان یک پروپوزال دارم‌ که ۳ فصل اول رو نوشتم و فصل ۴ و ۵ که یافته ها و نتیجه گیری هست ننوشتم 

برای اینکه بخوام مقاله راجب همون موضوع پروپوزال بنویسم باید فصل ۴ و ۵ رو کامل کنم بعد مقاله بنویسم 

یا مقاله نوشتن همون کامل کردن فصل ۴ و ۵ هست

آره پایان نامه

میشه بهم کمک کنین من دانشجوی ترم ۴ کارشناسی هستم و پروپوزال نوشتم حالا استادم گیر دادن مقاله بنویس راجب همون موضوع پروپوزال ولی نمیدونم چه جوری شروع کنم و فرایندش چیه 

میشه بهم کمک کنین من دانشجوی ترم ۴ کارشناسی هستم و پروپوزال نوشتم حالا استادم گیر دادن مقاله بنویس ر ...

مقاله خلاصه تره ، درسته تو کارشناسی پروپوزال می نویسن ولی در کارشناسی ارشد نباید چند فصل باشه استادتون سخت گیره ما این ترم نوشتیم فصل نداشت 

یدونه هم مقاله نوشتیم به سبک مروری، راحت تره سرچ کن مقاله مروری ببین چطوریه 

ψ ❤️

مقاله خلاصه تره ، درسته تو کارشناسی پروپوزال می نویسن ولی در کارشناسی ارشد نباید چند فصل باشه استادت ...

اره متاسفانه الانم یک ماه وقت دادع مقاله بنویسم و اگرنه بهم نمره صفر میده تا درسم رو دوباره بردارم با اینکه الان نمرمو ۲۰ گذاشته و معدلم ۲۰ هست 

خیلی حرص میخورم 

آخه چرا توی کارشناسی از من مقاله میخواد 

توی رودربایستی هم نمیتونم بهش بگم نه🤕 

بنظرتون توی یک ماه میتونم مقاله بنویسم؟ 

نیازه فصل ۴ و ۵ یافته ها و نتیجه گیری رو کامل کنم یا نه؟