2777
2789

خودشم بچه داره اخه از چی من حسودی میکنه یعنی من حق مادر شدن نداشتم؟؟؟؟خدایا توبه به راه راست هدایتش کن

فردا هم سونو ان تی دارم لطفا هرکس میتونه برام ی صلوات بفرسته نکرانم

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(میشه یه صلوات برای رسیدن به آرزوم بفرستی؟!)✨دوستت دارم عشقِ بی پایان من❤️خدایا شکرت که گل پسرم سالمه🩵👼🏻

معمولا آدمایی مثل شما تئوری توطعه میگبرسون موقع بارداری

چی ؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(میشه یه صلوات برای رسیدن به آرزوم بفرستی؟!)✨دوستت دارم عشقِ بی پایان من❤️خدایا شکرت که گل پسرم سالمه🩵👼🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهر چی اخه

شاید از چیز دیگه ، بی حوصله اس

انشالله سونوت خوب پیش میره، ی دره ریلکس باش

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

معمولا آدمایی مثل شما تئوری توطعه میگبرسون موقع بارداری

ینی دارید میگید الکی دارم فکر میکنم؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قهر چی اخهشاید از چیز دیگه ، بی حوصله اسانشالله سونوت خوب پیش میره، ی دره ریلکس باش

هر کدوم از جاریا باردار میشن همینه عزیزم من الکی نمیگم خدای بالا سرم میدونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ینی دارید میگید الکی دارم فکر میکنم؟؟؟

بله مردم انقذر مشکل دارن بارداری یکی دیگه براشون مهم نیست مخصوصا اینکه خودس بچه داره.  بچه الان که افتخار نداره که بخواد قهر کنه ، شما چون بارداری حساس شدی

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

ذات جاری همینه جاری من وقتی اومدن خواستگاریم تا یه هفته رفت قهر خونه باباش

خانم می‌گفت چرا برای اون یکی عروس بیشتر از من وسیله بردید درحالی که صفر تا صد رو شوهرم خریده بود و خانواده شوهرم بی خبر بودن

شاید علت دیگه ای داره بگرد ببین مشکلش چیه

خودمو درگیر نمیکنم بگردم بیینم چرا کسی هرروز پیش من بوده دوماهه ن زنگ ن پیام  جواب سلامم نمیده

فک میکنید دارم الکی میگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله مردم انقذر مشکل دارن بارداری یکی دیگه براشون مهم نیست مخصوصا اینکه خودس بچه داره. بچه الان که ا ...

اها شما درست میگی 

هرجاری باردار میشه این همین کارا میکنه 

بعدشم کسی هرروز پیش من بوده الان دوماهه ن زنگ ن پیام جواب سلام نمیده بنظرتون براش مهم نیست؟؟اگ مهم نبود اینقدر خودشو زشت نمیکرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودش مستقیم کفته به خاطر بارداری ازتون ناراحته؟ 

چرا این فکرو میکنید؟ جاریتون بچه هم نداشت حق نداشتید این فکرو کنید. از کی تا حالا بچه دار شدن کسی دیگه باعث حسودی میشه؟ چه دستاورد عظیمیه؟؟!!! ترجیح میدم توی دنیای واقعی از ادمای مثل شما دوری کنم.

خودمو درگیر نمیکنم بگردم بیینم چرا کسی هرروز پیش من بوده دوماهه ن زنگ ن پیام جواب سلامم نمیدهفک میک ...

شاید افسرده است عزیزم یا مشکلی براش پیش اومده شما اگر دوست داری پیش دستی کن

ذات جاری همینه جاری من وقتی اومدن خواستگاریم تا یه هفته رفت قهر خونه باباشخانم می‌گفت چرا برای اون ی ...

میدونم عزیزممم اینم همینجوریه

متاسفانه ی سری خانما الان بخونس متوجه میشی فک میکنن الکی میگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40