2777
2789
منم همینطور بودم ولی نباید باشم چون داغون میشم..سعی میکنم همش ریلکس باشم که بتونم رورامو بگذرونم

وای وای من که عین دیوونه ها شدم .. به زور خودمو کنترل میکنم ..

بچه ها شماها هم پاهاتون ورم کرده؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای وای من که عین دیوونه ها شدم .. به زور خودمو کنترل میکنم .. بچه ها شماها هم پاهاتون ورم کرده؟&nb ...

من اگه زیاد بشینم یا راه برم پای راستم یکم ورم میکنه

خدایا خودت مواظب گل پسرام باش❤❤
وای وای من که عین دیوونه ها شدم .. به زور خودمو کنترل میکنم .. بچه ها شماها هم پاهاتون ورم کرده؟&nb ...

من نه فعلا..خدا نکنه ورم کنم چون استراحت مطلقم..دعا کنید دخترم خوب وزن بگیره بچه ها..که بعد از خطر هر وقت اومد کم ورن نباشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من شبها پاهام گر میگیره ..خیلی اذیتم میکنه .. کدوم بیمارستان میخواین برید بچه ها؟ 

من اراکم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

من قانونا ۱۷ مرداد تاریخ زایمان طبیعیم میشه..ولی دیگه خدا میدونه دخترم کی بیاد...فقط دارم دعا میکنم به موقع بیاد