2777
2789
عنوان

ن میتونم از بچم بگذرم ن با شوهرم بسازم

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 21 پست
کاش مشکلتو بیان میکردی اینجا هستند کسایی که با مشکلات راه اومدن کمکت کنن

سر ی مسئله ای خانواده هامون ریختن بهم 

شکایت و دادگاه و پاسگاه 

تا حد اخراج شدن شوهرم 

بی حرمتی و بددهنی بی حد و مرز شوهرم ب خانوادم ک غیر قابل تحمله برام 

این فقط خداست که میمونه

آمین شوهرم خیانت کاره ۷ سال بدون اینکه بدونم زن صیغه کرده بود هنوزم درگیرم ولی بخاطر پسرم چیکار میتو ...

منم ۲۳ساله دارم میگذرونم به همین روش الان دختر بزرگم ۲۱سالشه بلانسبت سگ باشی مادرنباشی

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر ی مسئله ای خانواده هامون ریختن بهم شکایت و دادگاه و پاسگاه تا حد اخراج شدن شوهرم بی حرمتی و بددهن ...

این بلا سرمنم اومد بارداربودم ۵ماهم بود سه تا داداشم ریختن شوهرمو زدن سرشم شکوندن کشید به کلانتری و....

آخرش چی شد ؟

آخرش دید میخوام جدا شم رضایت داد وباگریه منو برگردوند اما چندین ماه اجازه نداد برم خونه بابام اینا وبچه که دنیا اومد تازه فهمید هیچکس بجز خانواده من بدردش نمیخوره وخلاصه به مرور تغییر کرد والان هرروز ما خونه بابامیم وبدون خانوادم هیچ کجا پا نمیذاره خلاصه که تموم شد وفراموش شد اون دعوا حالا چی بشه که بعد چندسال یهو بگه اومدن منو زدن و....

آخرش دید میخوام جدا شم رضایت داد وباگریه منو برگردوند اما چندین ماه اجازه نداد برم خونه بابام اینا و ...

خداروشکر چه قشنگ جمع شده 

انشالله پاینده باشید

این فقط خداست که میمونه