حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من میتونم توی یک هفته ده کیلو واست چاق شم به راحتی
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
عموم پارسال آبان عروسی اش بود و راننده تریلی هست به شدت لاغر و قد بلند یک ماه تمام سرکار نرفت تا تونست آجیل چیپس پفک و پیتزا و سوخاری کباب و غذای خونگی خورد دوازده کیلو اضافه کرد 🤣 واسه عروسی لپ درآورده بود
ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا
چرا میخوای چاق شیبستگی به ژنت دارهمثلا من نهایت ۳ ، ۴ کیلو زیاد میکنم
خیلی لاغرم 15 کیلو حداقل میخوام
حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:
عموم پارسال آبان عروسی اش بود و راننده تریلی هست به شدت لاغر و قد بلند یک ماه تمام سرکار نرفت تا تون ...
خوشبحالشش😂