2777
2789

حالم خیلی بده. خونه پدر شوهر زندگی میکنم. شوهرم خیلی آدم خوبی هس . پدر و مادر شوهرم گاهی باهام بحث میکنن اونم الکی و بی احترامی میکنن.

دیشب همه کارام و کردم خورشت هم بارگذاشتم برا امروز ناهار . ۹صبح هم پا شدم .پدر شوهرم هرچی از دهنش در اومد بارم کرد و گفت از این خونه برو بیرون . باشوهرم خیلی خوبن براش جون میدن. خلاصه شوهرم از شیفت شب اومد و منم با اشک و صدای بلند گفتم تو این خونه نمیمونم یا خونه اجاره میکنی یا ببرم خونه پدرم(خونه پدرم سه ساعت با اینجا فاصله داره)شهر دورم. خلاصه هرکاری کرد آروم نشدم و گفتم اگه از این خونه نبردیم خودکشی میکنم دیگه خسته شدم . پدر شوهر هم ب شوهرم گفت ببر برادرش خونه باش . بعد ب پدرم هم زنگ زد پدر شوهر😭.

میدونین از چی می‌سوزم😭😭😭؟؟؟؟

حسین جاااان،چقدر اسم قشنگت گریه دااارهههه🥺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از این می‌سوزم که به پدرم زنگ زدم پدری که مثل کوه همیشه پشتمون بود ، تو این سه سال نذاشتم بفهمه آب تو دلم تکونی میخوره یا ن .

بهش گفتم پدر شوهر زنگت زد گفت آره . جریان رو براش گفتم گفت شوهرت چی میگه؟ گفتم کاری ب شوهر ندارم یا خونه اجاره کنه یا میام پیش شما... نداشت حرفم کامل شده گفت مگه اینجا حلوا پخش میکنن هرروز و هرروز ی برنامه دارین؟!😭😭

از صب هیچی نخوردم ن صبحانه ن ناهار .دیگه خسته شدم😭😭😭 

وای شوهرت چرا پشتت نیست من جات بودم می رفتم یه جا دست اون شوهر هم به من نرسه

هرچی بهش میگم با گریه با عصبانیت با صدای بلند با آرامش که منو از اینجا ببرمیگه پدرو مادرم و تنها نمی‌ذارم😭😭😭

برچی انقدرباهات لجه مرتیکه الدنگ

مریض میشن من کنارشونم همش پرهیز غذای جدا . خواهر شوهر بیاد فامیل بیاد همش من هستم .اونوقت اون یکی هم عروسم ک زورش میاد بچش رو بیاره پیش اینا دورش بال بال میزنن

اسی به شوهرت نگی پدرت چی گفته بفهمن‌پشتت خالیه دهنت سرویسه

ن نگفتم .ولی دیگه ته کشیدم..دلم برا شوهرمم میسوزه اونم ناراحته غذا نخورده 

ن نگفتم .ولی دیگه ته کشیدم..دلم برا شوهرمم میسوزه اونم ناراحته غذا نخورده

عزیزم شرایطتت سخته سعی کن تاشوهرت نیست زیاد تودست وپای اونانباشی فقط موقعی که لازمه بروپیششون روخودت کارکن بزار رو حساب سن بالا وبی چاک وبست بودن دهنشون بازخداروشکرکن شوهرت ادمه

عزیزم شرایطتت سخته سعی کن تاشوهرت نیست زیاد تودست وپای اونانباشی فقط موقعی که لازمه بروپیششون روخودت ...

خسته شدم هر صبح ک پا میشم فکر میکنم ک چرا مثل خانمای دیگه خونه خودم نیستم میگم کاش نباشن اعصابشونو ندارم