2777
2789

همیشه بعدی بهتر نیستاا حواست باشه چیو از دست میدی:)))

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرت ایست قلبی کرده

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

مادرت ایست قلبی کرده

ای کاش من اینجوری میشدم خلاص یه بار سکته قلبی کردم بدون مشکلم الان سگ جون واقعی منم مننننن

✨ ! 𝐃𝐨𝐧'𝐭 𝐖𝐢𝐬𝐡 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭 ، 𝐖𝐨𝐫𝐤 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭

ای کاش من اینجوری میشدم خلاص یه بار سکته قلبی کردم بدون مشکلم الان سگ جون واقعی منم مننننن

هعی گاهی می‌مونیم تادردای بدتری رو تجربه کنیم انگار

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

وای رنگ پوستت چقدر تیرسسسس

به نظرم نباید به خاطر چیزی که دست خودت نبوده اصلا حرص بخوری و ناراحت بشی

⤶تنهایی گاهی از نبودنِ کسی نیست، از نبودنِ فهم است.

خنگ.احمق .هیچی نمیشی😄💔

اتفاقا گلم اینا خیلی خوبن وقتی بهت اینو میگن باید خودتو جمع کنی و روشون رو کم کنی یادمه بچه که بودم یه همسایه داشتم چندین سال ازم بزرگتر بود دختره وضعیت درسش افتضاح بود معلماش میخواستن اخراجش کنن و همش بهش میگفتن هیچی نمیشی الان معلم زبانه و فوق لیسانس تجربی داره یعنی دختری که همه درساش نیاز به تلاش شد الان وضعیتش اینه

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

هعی گاهی می‌مونیم تادردای بدتری رو تجربه کنیم انگار

جراحی دو فک پروتز چانه انحراف شدید تیغه بینی و تخلیه انحراف بینی بیچارم کرد بینی ام اصلا درست نشده پولیپ داره برگشت پذیر درمان اور نداره

✨ ! 𝐃𝐨𝐧'𝐭 𝐖𝐢𝐬𝐡 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭 ، 𝐖𝐨𝐫𝐤 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭