2777
2789

پسرش مدرسه اس جلوی خونمون ریاد میاد خونمون اندازه یه مرد بزرگم ماشالله میخوره کباس دونه ۴۵ کیلوعه حالا مام زیاد نمیریم ولی دخترم بهونه کرد رفتیم خونشون پسرش دوبار دخار کوجیکمو زد دخار بزرگم برگست گف چرا وقتی خودت میای خونمون ما باهات خوبیم ولی تو ما میایم اذیت میکنی دیگه حق نداری بعد مدرسه بیای خونه ما اونروزم شلوار نداشتی شلوار منو پات کردی رفتی اخه از مدرسه نیاد شلوار راحتی نداره یه شلوار بزرگ گشاد دخترم داشت اونو موشید دیگه پاره شده بود منم هی میگفتم ساکت شو ولش کن با خنده ولی زنداداشم پاشد شلوارو آورد دیگه پاره بود گف بیا اینو میخای آوردم دیگه پاره شده بعد چنتا وسایل منم اونجا بود اونارم آورد هی به دختر میگف دیگه نمیذارم بیاد نمیاد نمیایم نترس منم به بهونه ای پاشدم اومدم داداشم وقتی رسید گف بمونین شام فلان گفتم نه بچه ها نمیسازن زنداداسم هی گف بمون فلان گفتم نه ماشینو روشن کردم دختر بزرگم گریه میکرد نمیرم اونم الکی هول دادم گفتم برو بریم

افرین زنداداشتت یکم بچه گانه رفتارکرده خوب کردی رفتی

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن داداشت نباید تو مسائل بچه ها وارد میشد.شما هم به دل نگیر بچه ها دوباره با هم خوب میشند.

نه حرصم میاد وقتی میان انقد محبت احترام میکنیم ولی ما رفتیم با بچه میشینه بحث کردن

من سعی میکنم بحث جمع کنم چون ممکنه بین من و داداشم فاصله بیفته

ارتباط بی خودی بخاطر یه بحث کوچیک قطع بشه یا کدورت ایجاد بشه

ارزشش نداره

شاید برای زن داداش ها اهمیت چندانی نداشته باشه ولی برای یه خواهر سخته که از برادرش دور بشه

بخاطر حاشیه های بچگانه...

بخاطر داداشت کوتاه بیا...