2777
2789
عنوان

هتل شيراز

300 بازدید | 7 پست

سلام دوستان خوبم 

براى ارديبهشت ماه قراره به شيراز سفر كنيم با دوستان . ميخوام ببينم هتل خوب و تميز شيراز كجاست ؟ كه كسى رفته باشه و يا باخبر باشه يا شيرازى باشن ☺️

هتل ميخوام تا سه ستاره باشه 

ممنون ميشم كسى نظرى داره بگه 🌸

تعداد رای : 0
نظرسنجی
...
0
0%
...
0
0%
...
0
0%
آدمی زاد طومار طولانی انتظار است                                  .🌸🌸🌸.                                                            "رَبَّنا وَ لاتُحَمِّلنا ما لاطاقَهً لَنا بِه"
فکر کردم تاپیک در مورد هتل شیراز توی مشهده😂اومدم بگم حررررررف نداره واقعا عالیهههههه

😂چه جالب نميدونستم تو مشهد هتل شيراز داره 😯😍

آدمی زاد طومار طولانی انتظار است                                  .🌸🌸🌸.                                                            "رَبَّنا وَ لاتُحَمِّلنا ما لاطاقَهً لَنا بِه"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو هتل بزرگ شیراز ، وای عالیهههه

خو اخه ٥ستاره اين هتل ... ما يكم بيشترم ميمونيم ميخوام در حد سه يا ٤ستاره باشه

ببخشید عزیزم من متوجه نشدم ، ما دو سال پیش شیراز بودیم هتل الیزه رفتیم، ۴ ستاره بود و من خیلی راضی بودم

«من ناموس کسی نیستم» به یاد همه زنان و کودکانی که به نام ناموس و غیرت کشته شدند
ببخشید عزیزم من متوجه نشدم ، ما دو سال پیش شیراز بودیم هتل الیزه رفتیم، ۴ ستاره بود و من خیلی راضی ب ...

👌🏼ممنونم ازت عزيزم 🌹🌸