بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توصیه های ائمه اطهار رو بخون خیلی کمک میکنه گفتن چه سوره یا آیه هایی رو بخونیم
بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹
باید اطلاعاتت رو به مردم ندیمن اینطوری نیستم که زود چشم بخورمولی یکی دو نفرو میشناسم که خیلی چشم شور ...
نه از لحاظ ظاهر تا یه کم به خودمون میرسیم یه چیزی میشه
ولی آره منم سعی میکنم چیزی نگم واقعا هر چی کمتر بگی از دست هر چی بدیه دوری ولی چند نفر هستن که چشمشون شوره واقعا اونا لیزر مافوق سرعتن
بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹
نه از لحاظ ظاهر تا یه کم به خودمون میرسیم یه چیزی میشه ولی آره منم سعی میکنم چیزی نگم واقعا هر چی کم ...
برعکس من از اطرافیانم یکی چشمش خیلی شوره ینی ایمان دارم به چش شوریش از هر چیم تعریف کرده بفاک رفتم ولی کسیه که نمیتونم رفت امد نکنم و .. از افراد خیلی نزدیکه