2777
2789

تاپیک برا دوستمه میشه جواب بدین

تازه نامزد کرده نزدیکی ها عقدشه

پیشم نشسته جواباتونو میخونه متنشم خودش گفت نوشتم براش بخونید لطفا

اگه نامزدتون هرچی بگید بگه چشم 

دوستتون داشته باشه

بهتون ارزش بده حتی تو جمع

همش نازتون رو بکشه و عاشقانه بپرستتون

حتی نزاره آب تو دلتون تکون بخوره

ولی خواهرهاش سلیطه باشن و مدام تیکه و فلان

ولی نامزدتون همش سعی می‌کنه پیش شما گند کاری خواهر هاش رو جمع کنه الکی بگه خواهرام تعریفت کردن و فلان که دلم نشکنه و خودش ضایع نشه پیش من..

ولی قطع ارتباط هم نمیتونه کنه بنابه دلایلی

میمونید با این ادم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه طرف واقعا عاشق زنش باشه جلوی خواهراش وایمیسه که اذیت های الکی نداشته باشن به زن و زندگیش

نه بابا الکیه داداشم نامزد بود نامزدش جلو همه گفت شوهرم به مامانم حرف بزنه پر دهنشو میکنم گوه گفتم سهیلا نیومده تند نمیری؟زنداداشم جلو داداشم ده تا دروغ دهنم گذاشت داداشم کلی فحش و کتکم زد بخاطر نامزد عقدیش ببین هم عروس شرطع هم خانواده داماد طرف شوهر رو بدی سوار عروس میشن رو به عروس بدی سوار خانواده داماد شده این وسطم اون اقا گیر افتاده 

اگه طرف واقعا عاشق زنش باشه جلوی خواهراش وایمیسه که اذیت های الکی نداشته باشن به زن و زندگیش

بعد عروسی میشه سگ و میافته به جون زنش یا به جون خانواده خودش دیگه از غریبه ندیدم از فک و فامیلهای خودم دیدم اگرم میبینی اینجا حرف میزنن و تعریفداز شوهر چرته

بعد عروسی میشه سگ و میافته به جون زنش یا به جون خانواده خودش دیگه از غریبه ندیدم از فک و فامیلهای خو ...

چیکار ‌کنه الان خواهر

مشکل فقط سلیطگی خواهرشوهراشه 

میگه نمیدونم عقد و بهم بزنم یا نه 

خانوادش میگن بهم بزن ولی دوستم فعلا تصمیم نگرفته چیکار کنه

چیکار ‌کنه الان خواهرمشکل فقط سلیطگی خواهرشوهراشه میگه نمیدونم عقد و بهم بزنم یا نه خانوادش میگن بهم ...

الان بهم نزنع بزار عقد کنه هی بیا و برو دادگاه انجام بده اون طرفم ادم زرنگیه سلیطه بودت خودشو پشت خواهراش قایم گنه ما خانمها هم با دو تا قربونت برم خر میشیم دیگه اونا دارن خونوادگی ار همین الان زهر چشم میگیرن