2777
2789
عنوان

زرده تخم مرغ از چند ماهگی؟

16293 بازدید | 28 پست

سلام مامانای عزیز پسرم هفت ماه و نیمه است میخواستم بپرسم کی بهش زرده تخم مرغ بدم؟

و اینکه چجوری باید بپزمش و از چقدر شروع کنم؟

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

میشه داد بهش.فقط زرده رو با یه کم اب جوشیده و یزره نمک و یزره روغن زیتون یا کنجد مخلوط کن نچسبه سقف دهان بچه.ابکی نشه ها.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه داد بهش.فقط زرده رو با یه کم اب جوشیده و یزره نمک و یزره روغن زیتون یا کنجد مخلوط کن نچسبه سقف ...

مرسی عزیزم   

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
من دخترم لب ب سوپ نمیزنه چیکار کنم؟

بچه من تا ۱۳_۱۴ ماهگی درست غذا نمیخورد.البته الانم همینطوره ها.بچت چند ماهشه ؟ بزرگتر بشه بهتر میشه. ادا در میارن 😂

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
ماست خیلی خوب میخوره .سیب رنده میکنم یکم میخوره زرده تخم مرغ و سیب زمینی آب پزم کم میخوره

ای جونم خوبه ک 😙 بچه من خیلی اذیت میکردوالانم که دوسالشه میوه نمیخوره 😩

ماست خیلی خوب میخوره .سیب رنده میکنم یکم میخوره زرده تخم مرغ و سیب زمینی آب پزم کم میخوره

ماست و سیبزمینیم نمیخوره بچه من... 😩😩

من زرده تخم بلدرچین بش میدم  چون خیلی کوچولوء و اصن قابلیت سیر کردن نداره تو سوپش رنده میکنم&n ...

چه جالب نمیدونستم