2777
2789

یه ابزاریراق فروشی بود که تقریبا هر ماه ازش خرید میکردم. هم محله ای بودیم و چند سالی ازم بزرگتر بود. چند سال از ازدواجش میگذشت و یه بچه هم داشت.

ایشون هر وقت من رو تنها میدید، توصیه شدید میکرد که حتما زود ازدواج کن. میگفت محمد اشتباه میکنی، سنت داره میره بالا و ازدواجت دیر میشه. حتما ازدواج کن.

منم میگفتم ول کن، از ازدواج میترسم، از مهریه، از طلاق. آدم درست پیدا نمیشه و...

اونم دلایل خودش رو می آورد و سعی میکرد منو قانع کنه.

الان تقریبا 3 ماهی هست که مغازه اش بسته است.

از یکی پرسیدم گفت زنش میخواد جدا شه، مهریه اش رو گذاشته اجرا و این آقا افتاده زندان.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با کمپوت و شیرینی برو ملاقاتش بگو خوب شد به حرفت نکردم وگرنه الان هم بندی بودیم 😁🤦 

آدم عاقل ازدواج درست می‌کنه ، مهریه طبق جیبش درخواست میده ، بقول قدیمی‌ها با هم کفو خودش وصلت می‌کنه و ....

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

به هر حال مهریه حق ما زنا تو ایرانه 

شما هم  ازدواج نکن اگه زیاد ترس داری واحساس میکنی بحثت از بقیه جداست و شدیدا اعتقاد داری آسمون پاره شده و شما افتادی زمین و با بقیه مردا که ازدواج درست کردن و دارن زندگی میکنن فرق داری

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

ای کاش قوانین در کشور ما تغییر پیدا می کرد، به هر دو جنس ظلم میشه، خودمون هم مقصر هستیم. یک جا زن مهریه بالا داره می خواد بگیره اهل زندگی کردن نیست، یک جا مرد عزت و حقوق زن را زیر پا می گذاره زن مظلوم واقع میشه. عدم حضانت فرزندان، بی پناهی، ضعف بنیه بدنی، سنتهای غلط، او را وادار می کنه تحقیر بشه. 

با کمپوت و شیرینی برو ملاقاتش بگو خوب شد به حرفت نکردم وگرنه الان هم بندی بودیم 😁🤦 آدم عاقل ازدواج ...

دوست دارم این کار رو بکنم (با گل و شیرینی برم ملاقاتش) ولی دلم براش میسوزه. شرایط زندان واقعا سخته.