2777
2789
عنوان

خونریزی در هفته12بارداری

299 بازدید | 37 پست

سلام مامانا...تروخداکمکم کنید من توهفته5خونریزی شدیدداشتم ک دکترگفت سقط کردی اما هفته8 ک رفتم برای بقایا گفت قلب بچه میزنه بااینکه قرص متیل آرگونوین مصرف میکردم امروزم خونریزی افتادم نمیدونم چیکارکنم همه جام تعطیله ازهفته8شیاف استفاده میکردم یعنی سقط کردم؟

خدایا خودت مراقب همسر و پسرم باشآمین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بمیرم گلم چقدر استرس داری  حتما برو بیمارستان خوب اونجا خودشون کلن چکاپ کامل میکنن

خدانکنه عزیزم بنظرت باز هستن برم خیلی نگرانم.نمیدونم چرا انقد خدا امتحانم میکنه

یعنی بیمارستان ها همه تعطیلن؟

نه. بیمارستانا باید باز باشن...برو بیمارستان گلم.بلا بدور باشه 🌹

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

یا برو بیمارستان یا باید تا سه شنبه صبرکنی سخته ۴روز تعطیلی پشت هم

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
یا برو بیمارستان یا باید تا سه شنبه صبرکنی سخته ۴روز تعطیلی پشت هم

آخه یک ماهه دارم شیاف استفاده میکنم نباید خونریزی بیفتم.همین نگرانم کرده.برام دعا کنید

آخه یک ماهه دارم شیاف استفاده میکنم نباید خونریزی بیفتم.همین نگرانم کرده.برام دعا کنید

قرصه چی هست که خوردی

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
آخه ی بیمارستان زنگ زدم گفت دکتر سونو 15 ام میاد

ای خدا 😩

چند تا چک‌کن ببین کجاها هستن.. نمیشه ک...

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

ان شالله که چیزی نیس استرس واست سمه خوشبین باشی بهتره برات