2777
2789

من خواهر برادر ناتنی دارم ولی رابطمون خوبه و برا ازدواجم حرفشون مهمه

خاستگارم اومد پیش مامانم گفت هر خاسته ای دارین من در خدمتم همرو بهم بگین ، مادر من جا اینکه خاسته هاشو بگه هی داشت میگفت فلانی اومد خاستگاری ندادمش اون اومد ندادمش این اومد ندادمش ، هیچی هم نگفت آخرسر

این هیچی

برا نامزدی من گفتم جشن میخام تالار میخام پسره یک پیشنهاد داد گفت فامیلا من اینجا کسیو ندارن جا هم نیست بیان برا یه نامزدی هم هزار اتفاقه از شهر دور بکشونمشون بیارمشون اینجا نظر من اینه ولی هرچی خودتون بگید من میزارم رو چشام

مادر من میگه باشه عب ندارع نامزدی ساده بگیریم فقط خودمون بعد عقد و عروسی جبران بشه بعد داداشام گفتن نه باید تالار باشه حالا مامان منم زده زیر حرفش میگه نه اونا درست میگن

حرف من اینه چرا حرفشون درست نمیزنن همون موقع میگفت من جشن میخام

الآنم تا یچی میگم میگه خیلی ناراحتی برو خودت بنداز زیرش

ی مشت بیسواد

آبروم جلو پسره رفت هی میگه معلوم نیست من با کی طرفم هرکس یچی میگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی میدونی مامانت این اخلاقو داره چرا میندازیش جلو که صحبت بکنهتصمیم گیری رو به عهده یه نفر دیگه بن ...

وقتی اونا میان ازش نظر میخان من بگم نه صحبت نکنید بلد نیست؟

اونا میگن نظر مادرش مهمه

مادر هم ایقد اسکل بازی در میاره که نگو

وقتی اونا میان ازش نظر میخان من بگم نه صحبت نکنید بلد نیست؟اونا میگن نظر مادرش مهمه مادر هم ایقد اسک ...

اره درست میگی. اگه دوست پسرته و باهاش راحتی مثلا از زیر زبونش بکش چی میخواد ب مامانت بگه بعد از قبل هماهنگ باشید.

خب طبیعیه مامانتم هیجانی صحبت میکنه یا اولین بارشه دختر شوهر میده. طبیعیه

نمیشه اینجوری نشون میده کاملا تنهاست و هیچ بزرگتری نداره

من شوهرم خودش به اندازه کافی سن داشت که خودش و خودم تصمیم بگیریم نه صد نفر تصمیم گیری کنند

البته شرایط فرق میکنه