_calsifer_ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 78 عنوان اونایی که فرهنگیان قبول شدن 88 بازدید | 5 پست ثبت نام اینترنتی شروع نشد؟ شما اطلاعی ندارین؟ هر چیز که در جستن آنی،آنی🌱🌧️ 1404/06/21 | 18:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hiley عضویت: 1404/01/06 تعداد پست: 432 سلام زیبا آخرش گواهی ثبت نامت اومد؟ من دانشگاهم اطلاعیه داده برای ثبت نام حضوری باید دوشنبه برم گفتن گواهی هم جز مدارک باید بیارید ولی هنوزم که هنوز من مدارکم تایید نشده که گواهی صادر بشه🥲
_calsifer_ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 78 سلام زیبا آخرش گواهی ثبت نامت اومد؟ من دانشگاهم اطلاعیه داده برای ثبت نام حضوری باید دوشنبه برم گفتن ... سلام عزیزم منم یکی از مدارکم تایید نشد مجبور شدم دوباره بارگزاری کنم و هنوزم در دست بررسی زده😭سه شنبه هم باید برم ثبت نام حضوری دیگه گفتم اگه تایید نشه برم همونجا به خودشون بگم هر چیز که در جستن آنی،آنی🌱🌧️
hiley عضویت: 1404/01/06 تعداد پست: 432 سلام عزیزم منم یکی از مدارکم تایید نشد مجبور شدم دوباره بارگزاری کنم و هنوزم در دست بررسی زده😭سه شن ... من هنوز هیچکدوم تایید نشدن🥲آره منم دوشنبه که میرم ثبت نام باید پیگیری کنم
_calsifer_ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 78 من هنوز هیچکدوم تایید نشدن🥲آره منم دوشنبه که میرم ثبت نام باید پیگیری کنم ایشالا به سلامتی انجام بشه🥲❤️ هر چیز که در جستن آنی،آنی🌱🌧️