2777
2789
عنوان

بهم زدن نامزدی

205 بازدید | 17 پست

امشب می‌خواستیم بریم وسایلشون رو پس بدیم گفتن ما نیستیم

خیلی دلم گرفته توی این یک هفته هیچ کاری نکردن فقط یکبار زنگ زدن و خودش هم ۲روز پیام داد و دیگه هیچی.میگم من این همه خودمو به در و دیوار زدم واسه همچین آدمایی.میگم کاش حداقل۳ماه پیش جدا میشدم و فرصت برای آزمایش مجدد نمی‌دادم.از طرفی نمیدونم چطور برای خواستگار بعدی نامزدیمون رو توضیح بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشون فکر میکنن الان ما میریم منت کشی و دارن کش میدن

اصلا اگه پشیمونی با اینو بفرست بزار پدرت تماس بگیره

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

تاپیک قبلیت رو خوندم برو خداروشکرکن اونم ایشالا با شعوره درکت میکنه

خیلی دلم گرفته نمیدونم چرا قسمت ازدواجم این شکلی شد میدونم ناشکری ولی خیلی حالم بده دیشب رفتم زیر سرم

خیلی دلم گرفته نمیدونم چرا قسمت ازدواجم این شکلی شد میدونم ناشکری ولی خیلی حالم بده دیشب رفتم زیر سر ...

حق داری منم پارسال با یه نفر یک ماه آشنا شدیم سنتی بوددوسش داشتم پلن هامو داشت بعد متوجه شدم مشکوکه به اعتیاده دوست دختر داره خسیسه با اینکه خودم میومدم به خانوادم میگفتم ولی بعدش تا یک هفته فقط گریه میکردم آهنگ هایی که باهم گوش می‌دادیم رو گوش میکردم حالم بد می‌شد هنوزم اون شمارمو پاک نکرده یه وقتا میرم چکش میکنم در هر صورت حق داری ولی چند روز دیگه به خودت میای میبینی چه کار خوبی کردی قیدشو زدی داریم نزدیک مهر ماه میشیم حالم بد میشه چون قرار بود عروسیمون الان باشه 💔

پدرم فوت کرده

خدا بیامرزه آتش روحش شاد بزرگ نرها هرکسی داری بزار تماس بگیره بگه ما وسایل هارو فرستادیم به آدرس تون چند خواستیم بیایم تشریف نداشتید کاملا محترمانه تمومش کنید

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم