2777
2789
عنوان

دختر عموم حاملس بعد مامانش میگه مریضه بواسیر داره نمیتونه بشینه

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا تشکیل شدن قلب طبیعیه ب کسی نگن شایدمیترسن یاسابقه سقط داشتن ولی بعداون..... واقعامنم دوسدارم بدون ...

مادر شوهر من تا ۸ماهگبم به هیچکس نگف من باردارم 

بهونه اش برا خواهرانش این بود که اونا دیر گفتن منم دیر میگم 

برا بقیه هم که برگشت گفت جار زدنی نیست که چی میگفتم (در واقعا از دخالتاشون بدش می اومد )

مادر شوهر من تا ۸ماهگبم به هیچکس نگف من باردارم بهونه اش برا خواهرانش این بود که اونا دیر گفتن منم د ...

آره دیگه پس اینطوری میشه ک بهم نمیگن فلانی مثلادیرمیگ اون یکی هم همین کارومیکنه یابقول تودخالت و حرفای دیگ. من حامله بشم انشاءالله همه روخبردارمیکنم ازخوشحالیم

خب چرا اینقدر بارداری دیگران باید براتون مهم باشه؟؟؟؟!

حالا اگه حامله باشه بالاخره به دنیا میاد.

چرا می پرسید که دروغ بشنوید.

حالا یکی از فامیلای ما بنده خدا سخت باردار میشد، با دارو و درمان زیاد، خدا دوتا بچه بهشون داد، انگار می‌ترسید چشم بخوره، از خونه بیرون نمیرفته، دیگران که از مامانش می‌پرسیدند، سر بچه اولی میگفته درگیره درمان سرطانه، سر بچه دومی می گفتن بیماری قلبی گرفته.  

خیانت فقط جنسی نیست.خیانت،ذاتا ، طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن لحظه ، کاری کنی ؛ که اگر همسرت و عشقت شاهدت بود نمیکردی...😊