2777
2789

میگن عشقتو از امام رضا بخواه اون عاشقارو بهم میرسونه کی حاجت گرفتع از امام رضا🥺

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امام رضا عشقه خودتو بسپار بهش

دلم مشهد میخواد😔ولی نمیطلبه

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

خیلی وقتا حاجت میده 

وقتی نمیشه به صلاحت نیس لابد

خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و  رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی

مردا بخوان اره دخترا بخوان نه😅

چراا😢

خیلی وقتا حاجت میده وقتی نمیشه به صلاحت نیس لابد

من میخوام بشه هرجور شده🥺😭😭

تاحالا نشنیدم شما دعا می‌کنی اگه به صلاحت باشه اجابت میشه نباشه هم بعداً خدا برات جبرانش می‌کنه

من جبران نمیخوام خودشو میخوام

ارع راسته

واقعاا؟ خودت گرفتی🥺

واقعاا؟ خودت گرفتی🥺

هنوز قطعی نشده ازم .‌‌‌‌‌‌‌ولی‌بهش اعتماد دارم . می‌دونم حواسش بهم هست .. من ۹ سال پیش ازش خواستم .‌‌‌‌‌فکرکنم الان داره بهم میده .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌البته خودمم مقصر بودم . بهرحال آقا امام رضا ع خیلی رئوفه . همیشه باهاش صحبت کن چ از راه دور چ نزدیک . صداتو می‌شنوه  🌸 ان شاءاللع حاجت روا بشی و طوری ک ب صلاحت باشه 🌸

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸