2777
2789

بچه ها من ظاهرم واقعا خوبه تقریبا بین دختر خاله هام از همشون بهترم همه همیشه از ظاهرم تعریف میکنن خب بعد دیروز عروسی یکی از آشناهای نزدیک بود من رفته بودم آرایشگاه کلی بخودم رسیده بودم 

بعد یکی از آشناهامون که تازه عروس گرفتن برا پسرشون دختر اون تا منو دید زد رو شونه تازه عروسه و گفتش ببین فلانی داره میاد و خندیدن ومنم متوجه شدم خیلی ناراحت شدم خب

فرداش زنگ زدم به عمم گفتم که متوجه شدم که دختر وعروست منو مسخره میکردن و اگه چیز مسخره ای باشه و بخوان بخندن خب شوهرای خودشونو بزارن جلوشون تا صب بخندن بسکه عالیین با منظور گفتم چون واقعا واقعا اصلا خوب نیستن از لحاظ ظاهری خب من بخدا قصد مسخره کردن نداشتم فقط خیلی زورم اومد اخه من به دختر اونا قبلا خیلی محبت کرده بودم و دوسش داشتم

خدایا در هرلحظه و همیشه مواظب دخترکم باش🩵

خب

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب جواب دادی دیگه

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
خب

خب دیگه تموم شد اونم گفتش نه اینا به تو نمیخندیدن بعد دخترش تو اینستا بهم پیم داده چون ما دوتا سبز پوشیده بودیم توهم دیدیم سبز پوشیدی برا همین خندیدیم منظور نداشتیم

عمه چی گفت 

اول خواستی نگی عمه گفتی آشنا بعد از دستت در رفت 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
عمه چی گفت اول خواستی نگی عمه گفتی آشنا بعد از دستت در رفت

نه اتفاقا اون عمم نیس همینجوری گفتم عمه تا انقد آشنا آشنا نکنم