2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خیلی دوست دارم گلخانه بزنیم اما هیچ اطلاعات و تجربه ای ندارم و به خاطر همین همسرم مخالفه

باید حتما کار کرده باشه وگرنه ضرر میلیاردی میکنه باید کارگر بگیری ماعی۲حداقل۲۵تومن بهش بدین اتاق کارگری داشته باشید باید حواستون باشه زمستون محصولتون یخ نزنه باید انقدر پلاستیک ها محکم کنید که باد نبره همش شوهرت باید گلخونه باشه خیلی مراقبت داره

باید حتما کار کرده باشه وگرنه ضرر میلیاردی میکنه باید کارگر بگیری ماعی۲حداقل۲۵تومن بهش بدین اتاق کار ...

پیشنهاد من به همسرم این بود که با کسی که این کارست شریک بشه یا یه مدت کمک مون کنه والبته حقوق شو بگیره  ولی همسرم میگه من کارم این نیست هنوز تجربه ای ندارم چطور شروع کنم یه جورایی حق هم داره اما خب ...

پیشنهاد من به همسرم این بود که با کسی که این کارست شریک بشه یا یه مدت کمک مون کنه والبته حقوق شو بگی ...

ریسک بزرگیه من شوهرم اون زمان گازوئل گرون شده بود ترسیده بود که دونادشون هم فرصت گیر اورد و باعث شدگلخونشو نصف قیمت بفروشه

ریسک بزرگیه من شوهرم اون زمان گازوئل گرون شده بود ترسیده بود که دونادشون هم فرصت گیر اورد و باعث شدگ ...

یه مدته دنبال کار تولید و اینا هستم اما نمیشه انگار 

کاش نمیفروختین یه کم صبر میکردین لااقل

یه مدته دنبال کار تولید و اینا هستم اما نمیشه انگار کاش نمیفروختین یه کم صبر میکردین لااقل

منم بهش گفتم اما همراهیش کرده بود و شوهرم پشیمون شده بود دومادشون دور زده بود گفته بود بفروشیم برع فروخت و به خاک سیاه نشوندمون