2777
2789
عنوان

تهرانیا بیاین

87 بازدید | 11 پست

بنظرتون کجا بریم سیسمونی بخریم شوهرم بازار بزرگ و یافت اباد رفته حتی شوش هم رفته جز گهواره واسه بچه هامون و چند تا لباس و یه کیف چیز دیگه میگه قشنگ نیستن عکسشو واسم میفرسته واقعا چنگی ب دل نمیزنن چون بچه هام اواخر بهمن یا اوایل اسفند دنیا میان میخوام لباس گرم باشه جنسشم خوب باشه یه کالسکه دوقلویی هم خریده جدا میشه از هم یعنی دوتا کالسکه میشه با دوتا کریر هیچ لباسی نخریدیم هنوز جوراب و کلاه و اینام نخریدیم پتو و تشک و بالش و اینام نه کجاها گیر میاد اینجور وسایل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گرون باشن مشکلی نیست؟

خیابون بهار

خیابون سنائی 

خیابون ولیعصر روبروی پارک ساعی

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

خیابون بهار کریر خریدیم فک کنم رو ب رو پارک ساعی نرفته

یه لباسایی داره که آب از دهنت میچکه

ینی وااای 

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

یه لباسایی داره که آب از دهنت میچکهینی وااای

واقعا من که نمیتونم برم استراحت مطلقم طفلک شوهرم سه هفته هست هر جا یه سیسمونی کوچیک هم بوده داره میگرده شیشه شیر خریده اونم سه تا شیشه شیر یکیش برا زاپاسی جوششون داده گذاشته تو کمد همه چیو با الکل تمیز میکنه میزاره کمد میگه بچه کوچیکه دنیا بیاد اگزما میگیره پوستش حساسه

حالا بقول خودش من تالا بچه نداشتم ببینم چی توش راحته هر لباسی خریده یه سر تو دستش کرده ببینه داخلش زبره زبر نیست پنج شش تا دست لباس واسه هر نوزاد خریده یکیشو انداخته بیرون چون میگه داخلش زبره سایز صفر خریده تاشش ماهگی هر دیقه هم میره ت اتاقشون سرک میکشه موکت هارو بلند کرده زیرشون سم کرده خونه رو سمپاشی کرده گفتم حالا کو تا اسفند بعدش ک بچه ها دنیا بیان سر یک ماهگیشون اسباب کشی داریم میگم نمیخواد میگه نه همون یک ماه هم مهمن اول همه جارو اسپری حشره کش زد کالسکت اینارو با الکل همه جاشو ضد عفونی کرد بعد حموم کرد دستاشو الکل زد رفت ت اتاقشون کم مونده بگه تو هم اجازه نداری بری😂خیلی حساسه

ماشین کنترلی و عروسک باربی گرفته اتاق بچه هامون از اتاق خودمون قشنگترن میگم وقتی ۵سالش شد بزار اسباب بازی میگیریم بتونه بازی کنه میگه نه بچه هام از الان دوست دارن بازی کنن 

واقعا من که نمیتونم برم استراحت مطلقم طفلک شوهرم سه هفته هست هر جا یه سیسمونی کوچیک هم بوده داره میگ ...

اخی قدمش مبارک پیشاپیش

همسر خوبی داری چشم بد دور ازتون