2777
2789
عنوان

اگزما

151 بازدید | 23 پست

سلام دوستان ،متاسفانه مدت زیادیه درگیر اگزمای‌ پوستی شدید شدم ،پشت پام، پشت دستم ،داخل آرنجم و جدیدا هم دور گردنم ...بشدت آزار دهنده در حدی میخاره که همش زخم شده،این چند روز تعطیلات اشکم بند نمیاد، دکتر زیاد رفتم دو روز بهترم مجدد عود میکنه ،کسی هست تجربه ای داشته باشه بتونه کمکم کنه؟

یمدت یکم خاکشیر بخور ببین چطوره(بخاطر پاکسازی کبد میگم) مثلا روزی ۱ قاشق خاکشیر

و تایم حمام رفتنت دستت باشه

بعد از حمام خواهر ۲؛۳ دقیقه ای فرصت داری جاهای حساسیت رو مرطوب کنی اون تایم که بگذره خشکی میزنه دیگه فایدا نداره

یا با کرم حنا مرطوبش کن یا با ثمین کودک 

توصیه من کرم حنا هست

سوالی در رابطه با پسوریازیس داشتید بپرسید :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یمدت یکم خاکشیر بخور ببین چطوره(بخاطر پاکسازی کبد میگم) مثلا روزی ۱ قاشق خاکشیرو تایم حمام رفتنت دست ...

عزیزم خاکشیر خوردم ،ازمایش کبدی دادم دکترم گفت مشکل کبدی نداری ،حمام که میرم بلافاصله با کرم اوره چرب میکنم ولی الان دو سه روزه باز عود کرده 

کرم ثمین هم داشتم واسه دستام خوب بود چون زخم باز نداشت ولی به پاهام میزدم از شدت سوزش گریه میکردم 

کرم حنا از داروخونه بگیرم؟

تو رو خدا اگه درمانی می‌شناسی بهم بگو 

خیلی خسته شدم 

عزیزم خاکشیر خوردم ،ازمایش کبدی دادم دکترم گفت مشکل کبدی نداری ،حمام که میرم بلافاصله با کرم اوره چر ...

آبجی من چون تخصصی ندارم فقط میتونم راهنماییت کنم در نهایت از دکتر مشورت بگیری

مثلا چه مواقعی خیلی بدتر میشه حساسیتت؟؛ من پسوریازیس داشتم بادمجون و رب گوجه سرخ کرده خیلی حالم بد میکرد

از تجویز های طب جدید کرم ثمین و حنا برام خیلی خوب بود

تجویز های طب سنتی سرکنگبین عسل نعنایی

مثلا یمدت ماه رمضان که روزه میگرفتم سرکه انگبین هم میخوردم اصلا رفع میشد پسوریازیس ها و حساسیت ها

حالا نظر منم این هست که یه طب سنتی خوب بری

سرکه انگبین  خیلی خوب برام جواب داد

کرم حنا هم فکر کنم توی با سلام میفروشن

پیگیرش باشی خوب میشه ابجی نگران نباش

سوسیس کالباس کیک سوپرمارکت اینا نخور با تندی زیاد خوب نیست

آدم استرسی هستی؟

آبجی من چون تخصصی ندارم فقط میتونم راهنماییت کنم در نهایت از دکتر مشورت بگیریمثلا چه مواقعی خیلی بدت ...

عزیزم من خیلی سالم میخورم ،اصلا اهل فست فود نیستم شاید درسال دوبار فست فود بخورم ،روغن مایع نمی‌خورم ،یک ساله که چای رو قطع کردم به شیشه کوچیکه رب داریم یکساله هنوز تموم نشده ،ماکارونی نمی‌خورم ،شکرخیلی خیلی کم میخورم ...بنظر خودم استرس هم ندارم ولی بقیه میگن استرس داری ، از بس پاهام بد شده ،حتی خجالت میکشم بدون جوراب از خونه بیرون میرم ،جوراب هم که می‌پوشم باز میچسبه به پام 

طب سنتی مشهد به نفر رو معرفی کردن خیلی تفاوتی نکرد برام 

عزیزم من خیلی سالم میخورم ،اصلا اهل فست فود نیستم شاید درسال دوبار فست فود بخورم ،روغن مایع نمی‌خورم ...

از چه زمانی حساسیت گرفتی؟

آنتی بیوتیک قوی مصرف نکردی؟

یا یه داروی خاص یا مشکل گوارشی ؟

مادرم هلیکوباکتر  داشت دکتر بهش دوماه آنتی بیوتیک خیلی قوی داد از بعد از اون خیلی حساسیت های عجیب میزد

مثلا موهاشو که رنگ میزاشت کله پوست سرش از حالت عادی خارج میشد🥲

دوباره رفتیم پیش یه متخصص دیگه گفت باکتری های مفید گوارشیش آسیب دیدن

بعد گفت باید پروبیوتیک بخوری

ما رفتیم قارچ کفیر خریدیم دوغ کفیر درست میکردیم

مامانم یمدت مصرف کرد ۹۰ درصد بهتر شد

البته اولش یکم واکنش نشون داد حالت تعوع گرفت بعدش اوکی شد

دوغ کفیر برای من هم خوب بود

حالا چون گفتی غذای سالم میخوری فکرم رفت سمت باکتری های مفید روده شاید این تجربه ما هم براتون مفید باشه

از چه زمانی حساسیت گرفتی؟آنتی بیوتیک قوی مصرف نکردی؟یا یه داروی خاص یا مشکل گوارشی ؟مادرم هلیکوباکتر ...

من چند سال پیش واسه جوش صورتم رفتم دکتر بهم راکوتان داد،فکر میکنم از اون موقع ببعد این مشکل برام پیش اومده ،حقیقتا دوران وحشتناکی رو میگذرونم ، مخصوصا اوایل تابستون که هوا گرم بود خیلی بد شده بودم ، 

کپسول پروبیو تیک هم مصرف کردم ولی اثر خاصی ندیدم 

مستأصل موندم