2777
2789

این ماهم نشد دوماه پیش اوابوست داده بود دکتر فقط سیکلامو منظم کرد قبلا چندروز تاخیر داشتم ولی بعد مصرف قرصا که یکماهه بودن تقریبا منظم میشم نزدیک یکساله منتظرم قبلا با قرص جلوگیری داشتم سه سال  

نشونه سابقم ازسال 98 عضو بودم کلمه عبورمو فراموش کردم خدایاشکرت هزاران بار

اوابوست عالیه

هنوزم میخوری؟

استرس نداشته باش باردار میشی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوابوست عالیههنوزم میخوری؟استرس نداشته باش باردار میشی

نه عزیزم دکتر واسه یک ماه داده بود این دومین پریودیمه بعد قرصا

خوشبحالت من از دستمون در رفت و قرص اورژانسی خوردم یادم نبود آنتی‌بیوتیک خوردم بنظر خودم باردارم 😭😭

بارداری اولته؟

نه بابا دو تا بچه دارم یه سقطم داشتم اصلا دیگه اعصاب بچه ندارم

منم یکی دیگه بیارم بسمه فقط نمیدونم چرا نمیشه 

نه عزیزم دکتر واسه یک ماه داده بود این دومین پریودیمه بعد قرصا

یک ماه

من میخواستم بچه دار بشم دکتر بهم داد گفت ادامهدبده تا موقعی ک باردار شدی. ولی دیگ ماه بعدش باردار شدم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

یک ماهمن میخواستم بچه دار بشم دکتر بهم داد گفت ادامهدبده تا موقعی ک باردار شدی. ولی دیگ ماه بعدش بار ...

گفته بود روز سه پریودی بیا من نرفتم شاید اگه میرفتم بازم برام میداد فردا روز 3پریودیمه باید برم

خدا بزرگه مطمئنم همین ماهها باردار میشی دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره 😗

فدات بشم خداازدهنت بشنوه 

منم فکرشو نمیکردمبرا دومی الان۶ ساله منتظرمدر حالیکه اولی با یکبار اقدام شد

من اولی بعد 6ماه اقدام شد من شوهرم رانندس نمیدونم شغلش جوریه که خیلی وقتا نیس...