2777
2789
عنوان

یادش بخیر روز زن 😄😄😄

157 بازدید | 14 پست

همین چند وقت پیش روز زن بود چه اشوبی تو نی نی سایت بپا شده بود که مردا تبریک نگفتن کادو ندادن در عوض کلی برای مادراشون مایه گذاشته بودن 😅😅حالا روز مرد شده انتقام گرفتین؟ 😄

گفتم یه تجدید خاطره بکنم😪

اقا یه سوال اونایی که توی اینستاگرام هی از شوهراشون تعریف تمجید میکنن هی عکس اقاشونو میذارن قربون صدقه شون میرن کاربرای نی نی سایت هم هستن یا نه😓 کلا دو دسته آدم داریم یه دسته کاربرای نی نی سایت که خیلی بدبختن و یه دسته اینستاگرامی ها که خیلی خیلی خوشبختن😅نظر؟

خدایا تو را قسم به مهربانیت طعم شیرین مادر شدن را به تمام زنان سرزمینم بچشان🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی بود میگفت شوهرمو سرتخته بشورمروز زن بهم کادو نداد😅😅نمیدونم امشب چیکار کرد
خدایا تو را قسم به مهربانیت طعم شیرین مادر شدن را به تمام زنان سرزمینم بچشان🙏
به من دقت نکنید امشب 😁 دوست دارم کل کل کنم😂

خخخخ😂😂😂😂

واقعا چرا بعضی وقتا ادم این حسی میشه دوست داره هی کرم بریزه هی دعوا کنه.....

♾ تا بی نهایت و فراتر از آن پیش خواهم رفت♾
خخخخ😂😂😂😂 واقعا چرا بعضی وقتا ادم این حسی میشه دوست داره هی کرم بریزه هی دعوا کنه.....

نمیدونم

ولی من الان تو اون شرایط😁

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤

[QUOTE=56272025]نمیدونم ولی من الان تو اون شرایط😁[/QUOTE

ایشالا امشب یکی سرراهت قرار بگیره این حستو برطرف کنه یکی از حسای خوب دنیاس کل کل کردن 😝😝😝😝😜😜😜😜😛😛😛😛👊👊👊

♾ تا بی نهایت و فراتر از آن پیش خواهم رفت♾
[QUOTE=56272025]نمیدونم ولی من الان تو اون شرایط😁[/QUOTE ایشالا امشب یکی سرراهت قرار بگیره این حست ...

الان تو یه تاپیک کمی کل کل کردم😁

منجر به ترکیدن تاپیک مذکور شد😳😳😩

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤