2777
2789
عنوان

اینجوری به بچتون ظلم نکنید

106 بازدید | 6 پست

به عنوان کسی که توی یه خانواده ی خیلی ضد اجتماعی به دنیا اومدم تو خونه ای بودم که نه مهمون اومده نه خودم جایی رفتم تا حالا تو عمرم عروسی نرفتم نهایتا هم سالی یکی دو بار با کلی اصرار با دوستام یه کافه رفتم و تو جمع به شدت حالم بد میشه یه سوپرمارکتی سر کوچه که میخوام برم لکنت می‌گیرم تو رو خدا این ظلم رو در حق بچه هاتون نکنید بزارید با دیگران با جامعه در ارتباط باشن الان یه عده ایراد می‌گیرن منظورت جنس مخالفه و ... منظورم این نیس با آدم درستش یا حتی با فامیل بزارید بچه هاتون صحبت کنن الان انگار فقط تو ذهنم با دیگران حرف میزنم تو دنیای درونی خودم به خدا ما فقط یه بار به دنیا میایم باید موجودات اجتماعی ای باشیم انقدر زندگیم روتین و کسل‌کننده هست که خیلی وقتا دلم میخواد فقط یه اتفاق بیوفته که ذهنم درگیر یه مسئله ی بیرونی باشه نه مسئله و مشکل درونی خودم تنها پناهم تا الان هنر بوده و دارم تموم تلاشمو می‌کنم یه پولی چیزی گیر بیارم فقط از اون خونه از اون زندان برم بیرون . پدرمادرم از یه ور بوم افتادن بابام که بیش از حد اجتماعی و همش هم آدمای سمی و بد رو دور و بر خودش جمع می‌کنه مادرم هم که کلا از آدم و اجتماع بیزاره و مدعی که داره رو خودش تمرکز میکنه که الان چند ساله داره اینو میگه و هیچ تغییری تو زندگیش ایجاد نشده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به عنوان کسی که خونمون شبیه کاروانسرا بود میگم لطفا از این ور بوم نیوفتید

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

الان یه سریا معدرت میخوام فاز دپرس در میارن میگن سطح دغدغه رو نگاه کن خداشاهده منم میخوام دغدغه داشته باشم با آدما با بیرون فقط انقدر تو خودم نباشم یا حداقل ازش لذت ببرم 

به عنوان کسی که خونمون شبیه کاروانسرا بود میگم لطفا از این ور بوم نیوفتید

دقیقا زندگیه مامان منم همین بود خونشون رسما کاروانسرا بود واسه همین الان از کوچیکترین جمع ها بی‌زاره اما منم افسرده بار آورده