2777
2789

من توی بی پولیمو همه پولامو دادم مامانم وسیله بخره برای تو خونه 

خودم میخاستم کفش بخرم برای دانشگاهم میخاستم مانتو شلوار بخرم یسری وسیله دیگه احتیاح داشتم هیچ کدومو نخریدم گفتم پولارو بدم مامانم دلش شاد بشه 

امروز گفت میخاستی ندی مگه من گفتم بده 

خدا میدونه چقدر دلم خونه هرچقدر ذکر میگم اروم نمیشم همش گریه میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید این اتفاق می افتاد که بزرگ بشی. هیچوقت دیگران رو به خودت ترجیح نده چون تهش همینو میشنوی. اون آدمایی که خودشون رو وقف دیگران میکنن و هزار حرف میشنون و غمگین نمیشن، اینها روحشون خیلی بزرگه.ما نمیتونیم.

خب حرفش خوب نبوده ولی راست گفته،اگه توقع جبران و تشکر داری دیگه ازین کارا نکن،پولتو به هیچکس نده هیچ ...

خدا میدونه توقع تشکر نداشتم اما توقع هم نداشتم بگه میخاستی ندی مگه من گفتم 

من هر کار بکنم اصلا به طرف نمیگم ک بخواد برگرده همچین جوابی بده هر کاری برای کسی میکنم با خودم میگم در راه رضای خدا بوده هیچوقت اسمی از اون کار پیش طرف نمیارم ک بخواد چیزی بگه یا بشه منت گذاشتن

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
باید این اتفاق می افتاد که بزرگ بشی. هیچوقت دیگران رو به خودت ترجیح نده چون تهش همینو میشنوی. اون آد ...

من خانوادم مهمن برام خط به خط که درس میخونم بفکر نجات اونام میگم اشکال نداره ۲۰ساله مستاجریم من خونه میخرم براشون ولی وقتی مامانم اینحوری گفت 💔

خاصیت این دنیاست 

حالا بحث مامان فرق می کنه ، واقعا آدم تا مادر نشه نمی تونه زحمات مادر رو درک کنه 

اما خدا همیشه وقتی کار خوبی می کنیم تشکر می کنه ، تشکر خدا حل شدن مشکلات بزرگه زندگیه 

میگن وقتی به کسی خوبی کنیم اما اون آدم قدردانی نکنه ، خدا دو تا از مشکلاتو حل می کنه خب تشکر خدا با ارزش تره یا قدردانی یه انسان ؟

خب چی گفتی که این و بهت گفت؟

گفتم نتم داره تموم میشه از کارتت میفرستی برام 

گفت نه پیام بده به بابات 

اخه من برا ۴۰ تومن پیام بدم به بابام 

بعدش گفتم من همیشه بدون چشم داشت بدون منت بهت پول میدم سر ۵۰ تومن با من بحث میکنی اونم اینو گفت