2777
2789

هر چیزی که باعث شد قبول بشین،یا هرچیزی که باعث شد توی دفعه های قبل از قبول شدنتون قبول نشین.

خدایا خودت هوامونو داشته باش🪐♥️

70درصد کنترل کلاج 30 درصد معلومات یعنی قوانین آیین نامه

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ادم استرسی هستی قبل ازمون قرص پروپرانول بخور چون همه خراب کاریا واسه همین استرسه 

بعد با اعتماد بنفسسسسس

انگار نه انگار ازمونه 

تا نشستی تموممممم مراحل تنظیم اینه و کمربندو...  انجام بده 

حواست باشه از مانیتور جلو ببینی دری باز نباشه (افسر گاهی اوقات شیطنت میکنه درو کامل نمیبنده ببینه حواست هس یا نه) حتمااا چک کن درا بسته باشه 

بعد از دنده یک شروع میکنی یهو افسر میگه بزن سه تو بااااید حواست باشه اول از همه که بگی نمیشه اینجا سه رفت اینجا مسکونیه، اون میگه تو برو و بعد تو میگی پس با اجازه ی شما میرم و بعد سرعتتو زیاد میکنی و میزنی دو و بعد دوباره افزایش سرعت و دنده سه (خیلیا اینجا هول میکنن تا افسر میگه بزن سه سریع میزنن سه)  

نکته بعدی میگی مثلا جلوی در اون خونه پارک کن، یا مثلا سر خیابون (جاهای ممنوعه پارک،تو کتاب نوشته) تو باااااید بگی اینجا ممنوعه و اون میگه تو برو، تو باید بگی با اجازه شما میرم 

اینجوری حواست باشه هی میخاد بت بگه خلاف بری، تو باید بگی ک میفهمی خلافه