2777
2789
عنوان

ذهنم داره منحرف میشه

162 بازدید | 16 پست

منطورم از منحرف شدن چیز بدی نیست، اشتباه متوجه نشید 

۲۲سالمه

منطورم اینه تمرکزم داره از هدفم برداشته میشه و میره به حاشیه 

مثلا من در حال حاصر دانشجوی ترم اخر ژنتیکم، درسم بهمن تموم میشه ، تصمیم دارم اگه بشه برای جند تاورنیه اقدام کنم که البته نطر خودم بورسیه dsuایتالیاست، البته اگه پولش جور شه ، زبانم میخونم 

ولی جند وقتیه ذهنم داره به چیزای حاشیه ای منحرف میشه 

مثلا یکیش اینه که همش ذهنم میره سمت اینکه چرا من تاحالا با هیچ پسری دوست نبودم و پینشهاد نداشتم، البته خواستگار سنتی دارم ولی با اینکه چهره و طاهر خوبی دارم پینشها. نداشتم 

یا اینکه چرا اعتماد بنفسم کمه 

همش خودمو با دخترای همسن خودم که با کلی پسر دوستن مقایسه میکنم و هی خودمو سرزنش میکتم 

هی دارم این قصیه رو از زوایای گوناگون بررسی میکتم  به هیچ نتیجه ای ام نمیرسم فقط دارم خودمو ادیت میکنم 

جدیدا هم دوست دارم ازدواج کنم ، تحت تاثیر اینستا و محیط اطرافم قرار گرفتم دست خودم نیست 

میدونم زندگی مشترک چالش داره پسراهم خیلیییی عوصی و لاشی شدن 

ولی دست خودم نیست 

تروخدا بگید چه کنم ذهنم با حاشیه نره

اون میشه عدم تمرکز و حواس پرتی🗿

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                                     https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورزش؟ 

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

نه انگار ارزش هدفم بدام کمتر رنگ تر شده

چرا آخه

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                                     https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

ورزش؟

سرتو گرم کن وقت اونارو نداشته باشی شبک سرت و گذاشتی بالش بخوابی

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

منم مثل شما هی میخوام روی درسم تمرکز کمپ روی اهدافم بعد یهو میبینی به این فکر میوفتم چرا من خواستگار ندارم چرا من کسی دوسم نداشته چرا من و.. چی بگم ما ک سپردیم دست خودش هر وقت خودش صلاح دید

بآور کن سرم گرمه الان دارم درس میخونم ولی ذهنم جای دیگست

نمیدونم والا

خب الان کم کم وارد سن ازدواج میشی طبیعیه که دلت بخواد. اگر ۱۸ سالت بود میگفتم از محیط بهت القا شده ولی ۲۲ سالت شده طبیعیه که تمایل پیدا کنی. ازدواج یه نياز ذهنی و جسمی طبیعی هست. چیز بدی نیست که خودتو بخوای سرزنش کنی یا ازش دور کنی. نیاز و روحیات آدم ۱۸ ساله با ۳۰ فرق داره و این تفاوت ها به مرور ایجاد میشه و شما الان دارین اون تفاوت ها رو کم کم احساس میکنین

خب الان کم کم وارد سن ازدواج میشی طبیعیه که دلت بخواد. اگر ۱۸ سالت بود میگفتم از محیط بهت القا شده و ...

بله درسته 

ولی من هدفم مهم تری دارم باید به اون برسم نمیخوام با این تفکرات از هدفم دور شم

بله درسته ولی من هدفم مهم تری دارم باید به اون برسم نمیخوام با این تفکرات از هدفم دور شم

هدفس که داری برای یه بعد از زندگیته و ازدواج هم یه بعد دیگه اس. قرار نیست یا اهدافت رو داشته باشی یا ازدواج کنی. باید تلاش کنی بتونی هر کدوم رو سرجای خودش مدیریت کنی