2777
2789

فکر می کنن چون پزشک نشدم باید شوهر کنم اونم نه با قلب خوششون ارزو می کنن 

بلکه تنها راه زندگی من رو شوهر کردن می بینن 

من رفتم رشته ای که بهش علاقه داشتم  هیچکس نمی دونه من چیکار کردم و چه مهارت هایی دارم یه ساله هست با شرکت های مختلف در رشته خودم همکاری می کنم و باز کسی نمی دونه چرا نگفتم؟ چون حسود زیاد دارم !!

حالا این چند وقت که عروسی دعوت می شیم نگاه هاشون به شدت تحقیر آمیزه !!

اما ماجرا به این جا ختم نمی شه!! داداش من پزشکی قبول شده فامیلمون بچه اش کنکوری هست قبول نشده با کلی خرج کردن اون یکی هم سهمیه و پولش یه طرف بازم قبول نشده دیشب دور سرهم نشسته بودن می گفتن پزشکی به درد نمی خوره 

قبل نتایج توهم قبول شدن داشت پدبزرگ طرف راست می رفت چپ می رفت میومد جیگر ما رو خون می کرد که یکی از نوه هاش پزشکه اون یکی هنوز قبول نشده بود پز پزشک بودن اونم می داد الان اومده نوبت به ما که رسیده(به خدا اصلا ما پز نمی دیم جوری که در عوض اونا به ما قیافه می گیرن)

یه بار که فامیل می بینم تا مدت ها حالم بده

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی خیال چرا اینقدر نشخوار فکری داری عزیزم!؟

اصلا مهم نیستن که این جوری حرص میخوری

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

به من از بچگیم میگن ان شا الله عروسیت😂🤧🤔

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

عزیزم حساس شدی معمولا این حرفو به دخترای مجرد میگن اصلا هم دلیلی بر اینکه چی قبول شدن نشدن نداره. 

یا مثلا میگن ایشالله خوشبخت بشی یا به مامان طرف میگن ایشالله عروسی دخترت یا پسرت. 

حرف بدی نیست که بمن از بچگی میگن. 

یه فامیل داشتم رتبه کنکور بچه ش با من مساوی شد ولی رشته هامون متفاوت بود تو مدرسه. می گفت زمان شما ک ...

ولی این راست گفته

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

عزیزم حساس شدی معمولا این حرفو به دخترای مجرد میگن اصلا هم دلیلی بر اینکه چی قبول شدن نشدن نداره. یا ...

داره 

چون همون ادمی که می گفت امیدوارم پزشکی قبول بشی دید نشدم می گه ان شالله عروسیت

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر