2777
2789
عنوان

صداهای عجیب غریب خونمون‌

180 بازدید | 12 پست

یه آپارتمان شصت متری هست طبقه سوم .ولی صدای عجیب غریب میاد .مخصوصا شبا .دیشب از صدایی شبیه زوزه‌ خواب نرفتم .از داخل هم بود نه بیرون .اعصابم خورد شد انگار یکی جیغ میزد .همه اش فکر می کردم خیابانی شدم ولی دخترم هم چند بار اینو‌ گفت (انگار یکی سرم جیغ می زنه)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ووووییییی ترسیدم گرخیدم

منم دیشب گرخیده بودم زنگ زدم به شوهرم خوابم نبرد بازم تا صبح .مخصوصا اینکه دختر م بیدار شد گفت انگار یکی داره جیغ میزنه.در تراز باز می کردم صدا از بیرون نبود 

صدای گربه نبود آخه صداشون یه جوریه انگار یکی داره جیغ میزنه

نه اصلا از بیرون نبود پنجره و تراز باز کردم .کولر خاموش کردم .هنوز بود .ولی خب چیز واضحی هم نبود یه صدای خفه که اگه تلویزیون خاموش بود میشنیدی و‌گوش می کردی 

منم‌ به دخترم همینو گفتم

وای منم یکی توخونمون اینجوری اذیت میکرد پسرم ک اومد دنیا بود تا ۴۰ روز بیشترررر پسرم ک گریه میکرد مردوته نفس بلنددددددمیکشیدددددد وای همش فراری بودیم ازخونه

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
وای منم یکی توخونمون اینجوری اذیت میکرد پسرم ک اومد دنیا بود تا ۴۰ روز بیشترررر پسرم ک گریه میکرد مر ...

منم باردارم .حس می کنم آپارتمان اصلا خوب نیست .آخه طبقه بالا و آسمون محل زندگی اوناست ما واقعا مزاحم اوناییم و حریمشون سد کردیم .کاش خونه ویلایی بود .خونه ویلایی آرامش دیگه ای داره