2777
2789
عنوان

پریودم بهم ریخته

77 بازدید | 15 پست

الان روز هفتمه و همیشه از روز ۵ تا ۷ فقط لکه بود ولی الان روز ۷ هستم و همچنان خونریزی دارم....اولین بارمه اینجوری شدم و اعصابم خیلی خورد شده بابتش.... شما تجربه همچین موردی دارین؟ چیکار کردین؟

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند

منم همینطور با این تفاوت که من نشدم هنوزز 

عزیزم فکر کنم بخاطر تغییر فصل باشه هورمون ها بهم ریخته بکنم همینو گفتن 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

منم همینطور با این تفاوت که من نشدم هنوزز عزیزم فکر کنم بخاطر تغییر فصل باشه هورمون ها بهم ریخته بکن ...

ممنون گلم بخاطر جوابت... نمیدونم ولی خیلی بابتش نگرانم... البته من روزهای اول مسافرتم بودم و آزمایشمم کم کاری تیرویید نشون میده... نمیدونم ربطی به مشکلم داره یا نه!!!!

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من این ماه وماه قبل سه روزاول فقط لکه بینی بودبعدش شروع شدتا6روز یعنی من ۹روزپریودبودم فعلاکاری نکرد ...

لکه بینی که بیشتر وقتها دارم اولش...یه بار از دکتر پرسیدم گفت طبیعیه... اینو نمیدونم چیکار کنم که قطع نمیشه...

ممنون گلم بخاطر جوابت... نمیدونم ولی خیلی بابتش نگرانم... البته من روزهای اول مسافرتم بودم و آزمایشم ...

آره ربط داره دیگه تیرویید خیلی تاثیر داره 

ولی من خودمم بعضی موقع ها توی مسافرت آب و هوام که عوض میشه پریودمم عقب یا جلو میوفته 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

آره ربط داره دیگه تیرویید خیلی تاثیر داره ولی من خودمم بعضی موقع ها توی مسافرت آب و هوام که عوض میشه ...

ممنون گلم بابت راهنماییت... جواب آزمایشمو میخوام ببرم پیش متخصص غدد..‌ ببینم ویزیتشون گیر میاد

ممنون گلم بابت راهنماییت... جواب آزمایشمو میخوام ببرم پیش متخصص غدد..‌ ببینم ویزیتشون گیر میاد

ایشالا که مشکل خاصی نیست 🤍

والا حقیقتا هیچ وقت پیگیرش نشدم

عزیزم انشاالله خدا همیشه بهتون سلامتی بده... آخه برام سخته همش پریود باشم