2777
2789
عنوان

رفتار جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 40 پست
یکروز کخ دوتایی بودین بهش بگو این برادرها اشتباه به هم حرف میزنند حرف میبرن و میارن سعی کن کدورت ها ...

ممنون بابت راهنماییت آره ان شاا... که بتونم و غرورم اجازه بده خودمم واقعا حس خوبی ندارم که اینجوری سرسنگین پیش بریم

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

اتفاقا برا منم پیش اومده ملاحضه کردم گفتم بچس و فلان یا بخاطر شخصیت خودم زشته،اما بعدش بقول دوستان دیدم بهترین کار بی محلی بهش هس اصلا برات چرا اینقد باید مهم باشه؟؟احترام نمیزاره نزار وارد جمع شدی به بقیه سلام کن انگار که نیستش، 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرم با مادرشوهرت اگر زن عاقلی هست صحبت کن اون شاید بتونه کدوزت ها رو رفع کنهخانواده شوهرت هیچ عک ...

نه بابا رو مادرشوهرم نمیشه حساب کرد اون پسرا تربیت شده همون مادرن 😂

نه بقیه تا الان که عکس العملی نداشتن و به من چیزی نگفتن ولی حتما متوجه شدن 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
آره گاهی وسوسه میشم پیام بدم و درموردش صحبت کنم ولی خب باز فکر میکنم با بی احترامی هایی که جلو جمع ب ...

کارش زشت بوده،ولی تا کی میخای ببینی و حرص بخوری،دور از جون مرگ ی بار شیون ی بار،وقتی حرفت و بزنی راحتتر میتونی تصمیم بگیری که دیگه باهاش حرف بزنی یا نه

تو چه قشنگی😍...

اتفاقا برا منم پیش اومده ملاحضه کردم گفتم بچس و فلان یا بخاطر شخصیت خودم زشته،اما بعدش بقول دوستان د ...

شما همینجوری پیش رفتی؟ خب تا کی آدم سرسنگین بمونه ؟بقیه چیزی نمیپرسن یا چیزی نمیگن؟

🤣🤣وای نمیدونم چرا نمیتونم به تخمدانم بگیرم در صورتی که باید اینجوری باشه واقعا شاید چون خانوادشون ...

این سری به تخمدان راستت بگیر میبینی که میشه خواهر😂

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست وخدا هست وخداهست
شما همینجوری پیش رفتی؟ خب تا کی آدم سرسنگین بمونه ؟بقیه چیزی نمیپرسن یا چیزی نمیگن؟

چندبار پیش اومد احترام بزرگ کوچکی هم نمیدونن آدم همش از خودش مایه میزاره اذیت میشه میبینه عوض نمیشن فک میکنن وظیفس اتفاقا برا من و جاری بزرگترم تبدیل به وظیفه شد از طرف خانواده شوهرم هم انتظار از ما رف بالاکه همش ما بگذریم من دیگه از یکی دلم بشکنه ناخودآگاه میزارمش کنار،ولی جاری بزرگترم همچنان درگیر هس😁😄😉

این سری به تخمدان راستت بگیر میبینی که میشه خواهر😂

خدا نکشت 🤣🤣🤣

باشه سعی میکنم 

مرسی از راهنماییت😘

گلم ببین اینو بپزیر آدم بی نزاکت و بی ادب و هر کی حالتو خراب میکنه از زندگیت بزار کنار،جاری را اکثرا الان میزارن کنار حالا بدش که جای خودشو داره تا ابد بزار کنار چی میشه مگه؟؟؟برو رو شخصیت خودتم کار کن چرا حرف مردم اینقد برات مهم هس نهایتش،اولا اجازه نده مردم به خودشون جرات بدن در کارت فضولی کنن بپرسن چرا با فلانی اونجوری نهایتش بپرسن تبسم کن بگو جاری که فامیل نیس، بگو دیدم دوس داره فاصله بگیره من با سرعت بیشتر فاصله گرفتم،آخر جاده جاری نا کجااباده گلم از حالا یه سمت دیگه برو 

گلم ببین اینو بپزیر آدم بی نزاکت و بی ادب و هر کی حالتو خراب میکنه از زندگیت بزار کنار،جاری را اکثرا ...

ممنون عزیزم حرفات واقعا درسته و واقعا نیاز داشتم همچین حرفایی رو بشنوم 😘