2777
2789
عنوان

بین تجربی و ریاضی کدوم بهتره❓️

252 بازدید | 45 پست

برای ایران موندن؟؟؟

ریاضی رو خیلی دوست دارم 💖💖  تجربی هم دوست دارم ولی ریاضی رو بیشتر. ریاضو میگن بازارکار نداره برای دخترا🥲🥲 . با تظرتون با رشته های مهندسی میشه به درآمد خیلی خوب رسید؟

باشد که اشک بعدیتان، اشک شوق باشد.🍀 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تجربی خوندم 🥲خیلی سخته 

رشته دانشگاهیمم سخت بود 🥲میکرو بیولوژی 

من همه رو به انسانی هدایت میکنم 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

ریاضی 

ترانه هستم یک دانشجو معلم ساده ، در مورد زبان آلمانی سوال داشتید میتونم کمکتون کنم:)                                                                                                                            جانم فدای رهبرم ، جانم فدای ایرانم  🇮🇷

ریاضی سخته و بازار کارش چندان جالب نیست برا مهاجرت خوبه بیشتر اما رقابت توش کمه و تو کنکور رتبه خوب میتونی بیاری تجربی خیلییی رقابت داره و برا کنکور خیلی باید بخونی اما درامد و بازار کارش عالیه

باشد که اشک بعدی اشک شوق باشد..!

تو ایران درس خواندن اشتباهه هیچ کدوم از رشته ها متاسفانه آینده خوبی رو ندارن بیشترشون بازار کار نداره و اشباع شده

برنو از ایلم نمی گردد جدا لُر نمی‌ترسد ز چیزی جز خدا...🔥

من تجربی خوندم 🥲خیلی سخته رشته دانشگاهیمم سخت بود 🥲میکرو بیولوژی من همه رو به انسانی هدایت میکنم

و موافقم باهات

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

رک بگم تجربی 

چونکه نمی‌بینن چیزای دیگه رو توی این کشور فقط دکتر شدن مهمه 

کلا تو کشور ما با تجربی میشه به جایی رسید 

تو دیپلم تجربی ام داشته باشی با سابقه تحصیلی بدون کنکور ام میتونی بری دانشگاه مامایی و هوشبری و اتاق عمل و اینجور چیزا 

توی ایران از انسانی به معلمیشو میبینن بقیشو کلا نمی‌بینن هرکیم کاره آیه توی مملکت از حوزه علمیه رفته از ریاضیم کسی که آدم معمولی باشه بدون پارتی به جایی نمی رسه بازم خود دانی

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>