2777
2789
عنوان

چرا هرکس تاپیک میزنه اولین چیری که میگن لینه چرا بچه آوردی

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 32 پست
چو‌ن مسا له مهمیه می گم نیار که بد بخت تر نشی

اینکه بگی نیار یه مسئله دیگست

خیلی وقتا برای یه دعوا ی ساده میگن چرا بچه آوردی

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علت اصلیش اینه که استارتر ها هم هیجانی و یک طرفه تاپیک میزننمن قشنگ درک می کنم خانمه مثلا شوهرش رو د ...

دقیقا تاپیک ها همه یک طرفه زده میشه چون ذات آدم همینه بدی های خودشو نمیبینه انگار ففط شوهرو و خانواده شوهرو تخریب میکنن

خودمم بعضی وقتا ک جوش میارم همچین تاپیکیایی میزنم🤦‍♀️

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
اینکه بگی نیار یه مسئله دیگستخیلی وقتا برای یه دعوا ی ساده میگن چرا بچه آوردی

خب طر ف می گه شو‌هر م‌پو ل  نداره شکاکه خر خا نواده ش شغل نداره بد دهنه ... 

مر دم هم وا سه شون سوال می شه از همچین خری چرا بچه د ار شدی 

قبول ولی وقتی همیشه دعوا و ناراحتیشون رو به عهده میارن توی سایت خوب بقیه ام فکر میکنن مشکل دارن که ا ...

اخه انگار این جمله مد شده برای همه میگن

خب طر ف می گه شو‌هر م‌پو ل نداره شکاکه خر خا نواده ش شغل نداره بد دهنه ... مر دم هم وا سه شون سوال ...

من اول گفتم منظورم این تاپیک ها نیست طرف یه دعوای ساده رو تعریف میکنه ک شوهرم فلان مهمونی باهام نمیاد میگن چرا بچه آوردی چرا طلاق نمیگیری

خب طر ف می گه شو‌هر م‌پو ل نداره شکاکه خر خا نواده ش شغل نداره بد دهنه ... مر دم هم وا سه شون سوال ...

در کنارش خود خانم استارتر هم ده تا بدی داره

شوهره هم احتمالا چند تا نکته مثبت در کنار اون چندتا بدی که گفته خانمه. 

جو میدن، تقصیر خودشون هم هست بخشی

بخشی هم تقصیر کسایی که هیجانی بی فکر نظر میدن

من یک بار یک ماجرای ساده از زندگیم گفتم، یکی نوشته بود چرا حس می کنم ماجرای خودت نیست:/دو نفر هم لایک کرده بودن🤣🤣🤣

طرفدار حق و عقلانیت💙 

منم با حرفت موافقم ولی هرسخن جایی و هرنکته مکانی دارد

درسته.

بیشتر لحن گفتنه که بده

یا خیلی وقتا بیجاست و اصلا ربطی به موضوع نداره تو جنگ طبعا خانمای باردار هزار برابر تحت فشار بودن. یه تاپیک زده بودن که به خانمای باردار آرامش بدن بعد چند نفر شروع کرده بودن به تخریب و سرزنش. یعنی عقل و شعورشون نمیرسید که خب طرف چیکار کنه؟ سقط کنه چون تو از زندگیت راضی نیستی؟! دلم میخواست به یکیشون بگم اینقدر نگران زیادی جمعیت و کمبود منابعی و والدینت بیچارت کردن و... خب خودتو بکش چرا برای دیگران نسخه میپیچی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
در کنارش خود خانم استارتر هم ده تا بدی دارهشوهره هم احتمالا چند تا نکته مثبت در کنار اون چندتا بدی ک ...

اخه طرف اومده از حال بدش میگه یهو بحث تاپیک عوض میشه ک آره جداشو چرا بچه آوردی  کلا بحثو عوض میکنن

درسته.بیشتر لحن گفتنه که بدهیا خیلی وقتا بیجاست و اصلا ربطی به موضوع نداره تو جنگ طبعا خانمای باردار ...

آره دقیقا همیشه بحث تاپیک رو منحرف میکنن به سمتی که  دعوا بشه موضوعی بیان میشه ک هزارتا مخالف و موافق داره

اخه انگار این جمله مد شده برای همه میگن

نه واقعا من واسه همه نمی‌گم خودم ولی ببین وقتی همه بیان همیشه فقط از بدی زندگیشون بگن اینجا خب آدم دلسرد میشه میگه چ زندگی بدی داره ولی اون طرف مثلا الان داره خوش میگذرونه با شوهرش دعواشونم یادش رفته بعد باز دعوای جدیدی بشه باز میاد اینجا میگه 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>