2777
2789

قبول درمواردی ک شوهرت خیلی خیلی اختلال روانی داره وضع مالی افتضاح داره و یا اعتیاد آدم باید نیاره 

ولی خیلی وقت ها موضوع یه بحث و دعوای سادست ک تو خونه همه ممکنه بیفته اولین حرف اینه چرا بچه آوردی؟؟ 

یا میگن چرا طلاق نمیگیری برای هر موضوعی این جمله رو آدم میشنوه بابا بس کنید زندگی بالا پایین داره روزای خوش

داره روزای ناخوش داره به هرکسی هرحرفی رو نزنید به آدم ها عذاب وجدان و احساس گناه ندین اینقدر قضاوت نکنید همو 

خیلی اوقات آدم ها بین بد و بدتر بد رو انتخاب کردن سعی کنیم کمک حال هم باشیم و حال روحی همو بهتر کنیم

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از مشکلاتتون تاپیک نزنید

این یه قانون هست ک باید مدیر سایت بگه عزیزم نه شما

همیشه به جای حل مسئله کلا صورت مسئله رو پاک میکنید🙃

آدم خیلی وقت ها حرفش رو به آدم های حقیقی نمیتونه بزنه 

ولی تو مجازی راحتتر میشه بیان کرد بیان کردن مشکلات خودش باعث آروم شدن میشه 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
من خیلی وقتا درباره‌ی رابطه‌م با شوهرم میام یکم درد و دل کنم شوهرمو میبندن به فحشچه کاریه آخه

دقیقا همینو میگم بجای این ک بعضیا یکم حس انسانیت داشته باشن انگار اومدن عقده هاشونو خالی کنن

بازم میگم بعضیاااا نه همه

من اصلا تا حالا این حرفو نزدم ولی به نظرم تو خیلی از مواقع سوال بی ربطی نیست و اتفاقا لازمه گفته بشه تا این توهم که بچه قراره زندگی رو اصلاح کنه از بین بره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اینجا ناله نکنید

قشنگ معلومه خودت ازهمونایی 😕

من اصلا تا حالا این حرفو نزدم ولی به نظرم تو خیلی از مواقع سوال بی ربطی نیست و اتفاقا لازمه گفته بشه ...

منم با حرفت موافقم ولی هرسخن جایی و هرنکته مکانی دارد

علت اصلیش اینه که استارتر ها هم هیجانی و یک طرفه تاپیک میزنن

من قشنگ درک می کنم خانمه مثلا شوهرش رو دوست داره، بعد بهش میگم شوهرت حالا آنقدر هم بد نیست

بعد اما حرف منو گوش نمیده، با بقیه کاربرها شروع میکنه تخریب شوهرش

بعد یه عده اون وسط خیلی شورشو در میارن، استارتر هم بهش برمیخوره:) 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

قبول ولی وقتی همیشه دعوا و ناراحتیشون رو به عهده میارن توی سایت خوب بقیه ام فکر میکنن مشکل دارن که اینارو میگن 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>