2777
2789

و تو بچگی هم همو دیده باشن ؟ 

یعنی پسره ۲۰ ساله دختر رو وقتی ۱۰ سالش یوده دیده باشه 

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنده با اختلاف سنی ۱۰ ساله ازدواج کردم ولی تو ۱۰ سالگیم منو ندیده😅اولین بار چند روز قبل خواستگاری م ...

خب اینجوری نه 

تو بچگی زیاد باهاش بوده باشید 

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

خب اینجوری نه تو بچگی زیاد باهاش بوده باشید

هالا چرا تاکید داری رو بچگی ولی من حاضر نبودم بااونایی که بچگیام و باهاشون گزروندم ازدواج کنم بااینکه چندتاشون اومدن خاستگاریم

منو شوهرم ۱۲ سال اختلاف داریم. ولی غریبه هس تو بچگی هم‌ندیدیم 

شاید ۱۴ سالم که بود یه بار دیدتم

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

اره خواهرم از روز اولی ک خواهرم ب دنیا اومده شوهرش دیده تش

چ جالب

من و همسرم اختلاف سنیمون۱۴سالهو متاسفانه قبل ازدواج فک میکردم سن زیاد مهم نی ولی بعد فهمیدم اختلاف س ...

چرا .