اودیل_دریاچه_000 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/12 تعداد پست: 5386 عنوان کسی هست با ده سال اختلاف سنی ازدواح کرده باشه 195 بازدید | 14 پست و تو بچگی هم همو دیده باشن ؟ یعنی پسره ۲۰ ساله دختر رو وقتی ۱۰ سالش یوده دیده باشه میشه برای شادی روح سردارای عزیز و ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵ تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. دیروز | 00:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yas_80 عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 29 بنده با اختلاف سنی ۱۰ ساله ازدواج کردم ولی تو ۱۰ سالگیم منو ندیده😅اولین بار چند روز قبل خواستگاری منو دیده😅
eshgheninisite عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 4200 خداییش ده خیلی زیاده من چندتا این مدلی خاستگار داشتم قبول نکردم. الان با شوهرم چهار سال اختلاف داریم
اودیل_دریاچه_000 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/12 تعداد پست: 5386 بنده با اختلاف سنی ۱۰ ساله ازدواج کردم ولی تو ۱۰ سالگیم منو ندیده😅اولین بار چند روز قبل خواستگاری م ... خب اینجوری نه تو بچگی زیاد باهاش بوده باشید میشه برای شادی روح سردارای عزیز و ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵ تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128.
چای_خرما عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 1894 من و همسرم اختلاف سنیمون۱۴سالهو متاسفانه قبل ازدواج فک میکردم سن زیاد مهم نی ولی بعد فهمیدم اختلاف سنی باید کم باشه ❤
fahiiimeee عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 5368 منم ۱۰ سال تفاوت سنی دارم ولی همش به اختلاف میخوریم سن نزدیک خوبه حداقلش ۳ و ۴ سال باشه
yas_80 عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 29 خب اینجوری نه تو بچگی زیاد باهاش بوده باشید هالا چرا تاکید داری رو بچگی ولی من حاضر نبودم بااونایی که بچگیام و باهاشون گزروندم ازدواج کنم بااینکه چندتاشون اومدن خاستگاریم
سفیدبرفی۷۹ عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 6156 منو شوهرم ۱۲ سال اختلاف داریم. ولی غریبه هس تو بچگی همندیدیم شاید ۱۴ سالم که بود یه بار دیدتم برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷
اودیل_دریاچه_000 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/12 تعداد پست: 5386 اره خواهرم از روز اولی ک خواهرم ب دنیا اومده شوهرش دیده تش چ جالب میشه برای شادی روح سردارای عزیز و ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵ تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128.
اودیل_دریاچه_000 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/12 تعداد پست: 5386 من و همسرم اختلاف سنیمون۱۴سالهو متاسفانه قبل ازدواج فک میکردم سن زیاد مهم نی ولی بعد فهمیدم اختلاف س ... چرا . میشه برای شادی روح سردارای عزیز و ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵ تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128.