2777
2789

چقدر طول کشید فراموشش کنید و خیلی کم دیگه تو ذهنتون بیاد؟یا اصلا نیاد؟

ساکن سمنان💕نقاش چپ دست😁کاربری دست دو دوسته(همکلاسی قدیم دوست فعلی😁).

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با دوستای 20سالم قط رابطه کردم حتی میبینمشون نگاشونم نمیکنم دیگ اولش سخت بود،ولی الان اصلا

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

من با یه دختری سه سال در حدی صمیمی بودیم از هفت روز هفته چهار شب پیش هم خونه هم بودیم . همه جا یاهم در حدی که یجا تنهایی میزفتیم همه تعجب میکردن وااااا فلانی کجاست. اخر سر یه قضیه بی سروصدا باهم تموم کردیم . بعد ها همههه رازهای خصوصی منو ب دوستای مشترکمون گفت. دیییییگه با هیچ کس دوست نشدم. 

صمیمی بودین یا دوست عادی؟ما ۷سال صمیمی بودیم۶ماهه قطع ارتباط کردم گاهی میاد به ذهنمدوست دارم کلا فرا ...

صميمي بودیم 

نه بابا ما تولد به تولد پیام میدیم دیگه

قبلا هرروز خونه هم بودیم هرجا میرفتیم باهم بودیم

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

ببین من با یک نفر دوست بودم دو سال هر شب روز وقت بی وقت با هم بودیم افتضاح صمیمی بودیم ببین حدودا ۶ ماه طرف شروع کرد پشت سرم غیبت کردن و خیلی چیزا که بخوام بگم باید یک دور بشینم گریه کنم ببین خیلی صمیمی بودیما 

من بعد یک مدت افسردگی و مریضی هایس که گرفتم ولش کردم ۴ ماه حدودا حرف نزدیم و دیروز خودش با گل اومد و بغل این حرفا ولی هنوز که عنوزه  حس خوبی ازش نمی‌گیرم نمی‌دونم چرا 🤕

من کردم ولی چون به مرور بود زیاد اذیت نشدم ولی هنوز یه گوشه از دلم دوست دارم باشه اون خودش تا دید من از اون بهتر دارم میشم شروع کرد تیکه پرونی و دور شدن 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر