2777
2789

از بس پوستم لک و بد شده بود گفتم جهنم ضرر اینکار روتین پوستی میرم  ببینم چی میشه ابرسان کوزارکس  ضد لک اکسیسy  تونر اوردینری  رتینول اوردینری با یه مرطوب کننده ترکیه ای یادم نیست و ضد آفتاب بیوتی اف چوسان تازه دورچشم و فوم شستشو نخریدم هنوز  شده حدود هفت 😭بعدش در انتها میام وازلین میزنم قفل کنه بنظرتون کارم درسته؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوهووومامیدوارم در کنارش میوه و گوشت و بادوم و گردو هم مصرف کنی و تغذیه خوبی رو داشته باشی‌‌..اهل سی ...

تغذیه ام خوبه. سیگاری الکلی هم نیستم  نمی‌دونم والا اگه اثر نکنه خییلی 🍑میسوزه😆

رتینول رو شبا بزنم اونم هر دو سه شب یبار روز بعدش حتما ضدآفتاب بزنو اکسیس رو اون روزایی بزن که شبش ق ...

عه باهم نزنم ؟؟؟اوکی اره رتینول یه شب درمیون گذاشتم امیدوارم جواب بده. 

تغذیه ام خوبه. سیگاری الکلی هم نیستم نمی‌دونم والا اگه اثر نکنه خییلی 🍑میسوزه😆

انشالا نتیجه میگیری..

درست استفاده کنی نتیجه میگیری‌..

البته فکر میکنم از یک مرطوب کننده لجای وازلین استفاده کنی، بهتر و اصولی‌تر باشه

ماکارون هستم:)

انشالا نتیجه میگیری..درست استفاده کنی نتیجه میگیری‌..البته فکر میکنم از یک مرطوب کننده لجای وازلین ا ...

اونو استفاده می‌کنم و در پایان وازلین میزنم اینا بیشتر قفل بشن😆بنظرم پوست فقط آرامش و آب و هوا خوبش میکنه 

نه دیگه اگه همرو بزنی فاتحه پوستت خونده میشهو اینکه هر وقت میری بیرون ضدآفتاب بزن

اره ضد آفتاب دیگه جدی میگیرم دیگه یه شب در میونشون می‌کنم شبای رتینول اکسیس نمیزنم گرچه حس نمیکنم قوی باشه

اونو استفاده می‌کنم و در پایان وازلین میزنم اینا بیشتر قفل بشن😆بنظرم پوست فقط آرامش و آب و هوا خوبش ...

عاااو

چه جالب..

من خودم پوستم خشکه واقعا..

اما با واطلین جوش میزنم 

اگر با پوستت سازگاره که چه خوب

ماکارون هستم:)

رتینول قوی هس ولی اکسیس نه

اره منظورم همون اکسیس خییلی ملایم من سرم ملیتو ویتامین cداشتم ایرانیه از همشون سر بود ولی خیلی حجمش کم خیییلی شاید سری بعد بجای اکسیس اونو بزنم خاصیت ضد لکش خیییلی بیشتر اکسس بود پوست می‌کرد پنبه. حالا نمی‌دونم به من میساخت یا چی