cheshmasalii مدیر استارتر عضویت: 1400/08/04 تعداد پست: 3819 عنوان میخوام کت وشلوار بخرم چ رنگی بخرم 90 بازدید | 18 پست قدم۱۶۰وزنم۴۸پوستم سفید بگین چ رنگی خوبه بخرم کل لباسام رنگشون کرمِ ی رنگ خاص بگین واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱 امروز | 00:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیتزانخوردم عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 3012 طوسیمشکیسبز شاید این بغض آخرم باشد 🥲 من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....
cheshmasalii مدیر استارتر عضویت: 1400/08/04 تعداد پست: 3819 مشکی موکا مشکی بنظرت میاد بهم؟خیلی لاغرنشون نمیده؟تاپیک اخرمم چندمدل لباس گذاشتم ببین نظربده ببینم کدوم قشنگه واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱
cheshmasalii مدیر استارتر عضویت: 1400/08/04 تعداد پست: 3819 شکلاتیهلویی خیلیی دلم میخواد شکلاتی بخرم عاشقشم بنظرت نمیگن کل لباساش کرم و شگلاتیه🥲🤣 واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱
cheshmasalii مدیر استارتر عضویت: 1400/08/04 تعداد پست: 3819 مشکی فقط منم عاسق مشکیم فقط میترسم خیلی لاغر نشونم بده چون۴۸کیلوامتاپیک اخرمم مدلایی ک مدنظرمه رو گذاشتم تونستی نگاکن نظربده واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱
sogol28d عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 1867 خیلیی دلم میخواد شکلاتی بخرم عاشقشم بنظرت نمیگن کل لباساش کرم و شگلاتیه🥲🤣 نن شکلاتی خیلی خوبه هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه
cheshmasalii مدیر استارتر عضویت: 1400/08/04 تعداد پست: 3819 قهوه ای شکلاتی مشکی خاکستری آبی سلطنتی مرسی عزیزمم شکلاتی خیلی دوست دارم ولی اکثر لباسام کرم وشکلاتیهمشکیم خیلی دوس دارم ولی بنظرت خیلی لاغرنشونم نمیده؟اخه۴۸کیلوامتاپیک اخرمم عگس لباسایی ک مد نظرمه رو گذاشتم تونستی نگاکن نظربده واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱
cheshmasalii مدیر استارتر عضویت: 1400/08/04 تعداد پست: 3819 طوسیمشکیسبز مرسی گلمم تاپیک اخرمم عکس گذاشتم نظربده ببینم کدوم قشنگه واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱
cheshmasalii مدیر استارتر عضویت: 1400/08/04 تعداد پست: 3819 میتونی عکس فقط از اندامت بدی عزیزم ندارم چراغاهم خاموشه🫠 واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱